ولوکوپتر گفت که این نقطه عطف، آن را به نخستین شرکت نسل بعدی ارائهدهنده تاکسی هوایی تبدیل میکند که دو نمونه اولیه کاملا متفاوت را ارائه داده است.
در حالی که ولوسیتی با ظرفیت دو سرنشین، با حداکثر برد ۳۵ کیلومتر و حداکثر سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت، برای استفاده از تاکسی هوایی شهری در نظر گرفته شده است، ولوکانکت با ظرفیت چهار سرنشین میتواند افراد را بین شهرهایی با فاصله ۱۰۰ کیلومتری و با حداکثر سرعت ۲۵۰ کیلومتر در ساعت جابهجا کند. به گفته شرکت ولوکوپتر، این یک موهبت برای مسافران تجاری و مسافرانی است که بین مراکز شهرهایی مانند لسآنجلس و مناطق اطراف آن سفر میکنند. این مسیرها در حال حاضر معمولا با خودرو و در بزرگراههایی که به صورت مکرر مسدود هستند، طی میشوند.
“فلوریان رویتر” (Florian Reuter)، مدیرعامل اجرایی ولوکوپتر گفت: داشتن یک خانواده کامل از هواپیماهای الکتریکی در مرحله آزمایش پرواز، یک شاهکار پیشگامانه است. پیشگامی ولوکوپتر در این صنعت، به خاطر اعلام برنامهها و سپس ارائه آنها به صورت پروازهای آزمایشی عمومی است. پلتفرم فناوری ما، پایه و اساس خانواده هواپیماهای ما است و ثابت کرده که میتواند نتایج را با سرعت خیرهکنندهای ارائه دهد. ولوکوپتر این طرحهای نوآورانه را از روی زمین، به آسمان و سپس به شهرهای سراسر جهان میبرد.
اخبار مربوط به نخستین پروازهای ولوکانکت نیز غافلگیرکننده بود زیرا ولوکوپتر تنها ۱۷ ماه پیش، کار آمادهسازی تاکسی پرنده با برد طولانی را آغاز کرد. این شرکت، آزمایشهای خود را در ماههای آینده افزایش خواهد داد.
“سباستین مورس” (Sebastian Mores)، مهندس ارشد پروژه ولوکانکت گفت: این یک لحظه خارقالعاده برای ما است. دیدن ولوکانکت که به سوی آسمان اوج میگیرد، دستیابی به یکی از نقاط عطف کلیدی ما به شمار میرود و تواناییهای ما را در مدت زمان کوتاهی و مطابق با راهبرد کلی شرکت برای هواپیماهای سرنشیندار و بدون سرنشین نشان میدهد. علاوه بر این، فناوریهای جدیدی آزمایش خواهند شد که به تدریج و همزمان با توسعه کلی برنامه اجرا میشوند.
عصر خودرو- زیرمجموعه فولکسواگن در چین از یک تاکسی پرنده رونمایی کرده که میتواند چهار مسافر با بار را تا ۲۰۰ کیلومتر به صورت خودران جابهجا کند.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایران جیب؛ زیرمجموعه فولکسواگن در چین از یک تاکسی پرنده رونمایی کرده که میتواند چهار مسافر با بار را تا ۲۰۰ کیلومتر به صورت خودران جابهجا کند. پرواز آزمایشی این تاکسی پرنده تابستان سال آینده انجام خواهد شد.
این تاکسی پرنده به نشانه سال ببر در تقویم چینی “ببر پرنده” نام دارد. طول ببر پرنده ۱۱٫۲ متر و عرضش ۱۰٫۶ متر است، هشت ملخ افقی و دو ملخ عمودی دارد و قوای محرکه الکتریکی دارد.
فولکسواگن میگوید این تاکسی پرنده را برای مشتریان ثروتمند چینی طراحی کرده که نمیخواهند در ترافیک سنگین شهرها گرفتار شوند. طراحان ببر پرنده برای فهمیدن نیاز مشتریان از بیش از صد ثروتمند چینی نظرسنجی کردهاند.
یک موسسه بریتانیایی به نام تنجرین و یک شرکت هواپیماسازی چینی به نام سانوارد (Sunward) هم با فولکسواگن در این پروژه همکاری میکنند.
فولکسواگن تنها شرکتی نیست که در تدارک ساخت تاکسیهای پرنده است. رولزرویس، هیوندای، کادیلاک و هم در حال اجرای پروژههای مشابهی هستند. دولت کرهجنوبی هم اعلام کرده که از سال ۲۰۲۵ خطوط تاکسی هوایی را در شهر سئول راهاندازی خواهد کرد.