ایران دستور حمله به نیروهای آمریکا در سوریه را نداده است
ایران دستور حمله به نیروهای آمریکا در سوریه را نداده است
سخنگوی پنتاگون: ایالات متحده در نهایت ایران را به‌دلیل حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی در منطقه مسئول چنین حملاتی می‌داند

 

جانشین فرمانده سپاه: اگر تکلیف شود موشک مستقیم به سوی حیفا شلیک می‌کنیم

علی خامنه‌ای: اگر حملات اسرائیل به غزه ادامه پیدا کند، «نیروهای مقاومت بی‌تاب می‌شوند و کسی نمی‌‎تواند جلوی آن‌ها را بگیرد.»

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

علی فدوی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران روز دوشنبه در اظهاراتی گفت که اگر اسرائیل به غزه حمله زمینی کند، «محور مقاومت» پاسخ خواهد داد و سپاه «موشک مستقیم» به سوی حیفا شلیک خواهد کرد کرد.

فدوی با اشاره تلویحی به احتمال عدم نیاز مداخله مستقیم ایران در جنگ اسرائیل علیه حماس گفت که «جبهۀ مقاومت در سراسر منطقه به بلوغ کامل رسیده و خودش می‌تواند طراحی و اقدام کند.»

این در حالی است که حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران هشدار داده که در صورت ادامه حملات اسرائیل به غزه ممکن است هر احتمالی رخ دهد.

پیشتر، علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی هم اخیرا در اظهاراتی گفت که اگر حملات اسرائیل به غزه ادامه پیدا کند، «نیروهای مقاومت بی‌تاب می‌شوند و کسی نمی‌‎تواند جلوی آن‌ها را بگیرد.»

خبرگزاری «رویترز» در گزارشی درباره موضع‌گیری اخیر مسئولان ایرانی نوشت که تهران در رابطه با بحران جنگ غزه با مشکلات زیادی مواجه شده است.

بنا به این گزارش، هر گونه حمله مستقیم ایران به اسرائیل، ممکن است خسارات سنگینی به تهران وارد سازد و باعث افزایش خشم عمومی در ایران شود.

از سوی دیگر، عدم اقدام عملی در حمایت معنادار از گروه‌های حماس و حزب‌الله، چهره حکومت ایران را نزد گروه‌های نیابتی را شدیدا مخدوش می‌کند.

رویترز به این جمع‌بندی رسیده که چنین معضلی حکومت ایران رابه سوی «تقابل کنترل‌شده» با ارتش اسرائیل از طریق حزب‌الله در جنوب لبنان سوق داده است.

 

بورل: روزانه باید ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد غزه شود

بورل: بمباران غیرنظامیان فلسطینی باید متوقف شود

 

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

در حالی که جنگ غزه وارد سومین هفته خود شد، اتحادیه اروپا فراخوان خود برای محافظت از غیرنظامیان و اجازه ورود کمک‌های بیشتر از طریق گذرگاه مرزی رفح با مصر را تکرار کرد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه یکم آبان در کنفرانسی مطبوعاتی تاکید کرد که فراخوان برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، مهمترین موضوع است.

بورل همچنین پیش از نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ تاکید کرد که طبق برنامه، باید روزانه ۱۰۰ کامیون وارد غزه شود و بنابراین ۲۰ کامیونی که پیشتر وارد غزه شدند، به هیچ‌وجه کافی نیستند.

آزادی اسیران

بورل بر حمایت اتحادیه از درخواست سازمان ملل برای اقدام بشردوستانه در جهت امدادرسانی به ساکنان غزه که با آوارگی روبرو هستند، تاکید ورزید.

به گفته بورل، وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه امروز در مورد فراخوان سازمان ملل برای بازگشایی کریدور ایمن و دائمی برای ورود کمک‌ها به غزه، گفت‌وگو خواهند کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در رابطه با آتش‌بس، با اشاره به ضرورت آزادسازی تمامی اسیران به منظور مهار تشدید تنش و بررسی چگونگی احیای روند سیاسی، در عین حال خاطرنشان کرد که بمباران غیرنظامیان فلسطینی باید متوقف شود.

کورسوی امید

از سویی مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، پیشتر با اعلام این که ۱۴ کامیون حاوی کمک‌ها یکشنبه از طریق گذرگاه رفح وارد غزه شدند، تاکید کرده بود که کمک‌های «بیشتر»، مورد نیاز است.

گریفیتس کمک‌های جدید هلال احمر مصر و سازمان ملل را به عنوان «کورسوی دیگری از امید برای میلیون‌ها نفری که به شدت نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند» توصیف کرد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، ساعاتی پیش، بر نیاز فوری به کریدور ایمن و پایدار به منظور واردکردن کمک‌های امدادی، تاکید ورزید.

حدود ۳۷ کامیون ظرف دو روز گذشته وارد غزه شدند که این تعداد با توجه به نیازهای فوری نوار غزه که از ۷ اکتبر در محاصره اسرائیل قرار دارد، بسیار اندک است.

انتظار می‌رود کاروان جدیدی از کمک‌ها شامل ۴۰ کامیون امروز از طریق مصر، وارد غزه شود.

 

 

گردان‌های القسام: عملیات توفان الاقصی همچنان ادامه دارد

طبق آخرین آمار ۷۰۰ اسرائیلی در حمله حماس به شهرک‌های اطراف نوار غزه کشته و دست‌کم ۲۲۰۰ تن دیگر از شهروندان این کشور زخمی شدند

دبی – العربیه فارسی
منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

در ادامه درگیری‌ها که در سحرگاه شنبه ۱۵ مهر رخ داد، گردان‌های القسام، شاخه نظامی گروه حماس اعلام کرد که مسلحان این گروه به عمق خاک اسرائیل نفوذ کرده‌اند.

گردان‌های القسام، با تاکید بر ادامه عملیات «توفان الاقصی»، اعلام کرد که این رویارویی با اسرائیل هنوز به پایان نرسیده است.

ابوعبیده، سخنگوی القسام، یک‌شنبه ۱۶ مهر گفت که نیروهای ما عملیات‌ خود را با شایستگی در داخل عسقلان مدیریت می‌کنند، و برخی از افراد در مناطق جنگی با موفقیت توسط نیروهای دیگر جایگزین شده‌اند.

ابوعبیده افزود: «مسلحان جنبش در سدروت با بمباران این منطقه با ۱۰۰ موشک پشتیبانی شدند.»

وی خاطرنشان کرد: «گردان‌های القسام طی ساعات گذشته توانستند برخی از نیروها را در مواضع رزمی با نیروهای دیگر جایگزین کنند.»

سخنگوی القسام، از مردم و ملت فلسطین خواست تا در نبرد «توفان الاقصی» شرکت کنند و افزود که طی ساعات گذشته عملیات نفوذی جدیدی در اسرائیل انجام شده است.

«توفان الاقصی»

گردان‌های القسام، شنبه ۱۵ مهر، از آغاز عملیات نظامی موسوم به «توفان الاقصی» از غزه با حمله به اماکن، فرودگاه‌ها و زیرساختهای نظامی اسرائیل خبر داد.

همزمان، تعدادی از اعضای آن نیز به چندین شهرک و شهرک اسرائیلی نفوذ کردند.

ارتش اسرائیل، در واکنش به این حمله از آغاز عملیات تلافی جویانه «شمشیرهای آهنین» در نوار غزه خبر داد.

طبق آخرین آمار، ۷۰۰ اسرائیلی در حمله حماس به شهرک‌های اطراف نوار غزه کشته و دست‌کم ۲۲۰۰ تن دیگر از شهروندان این کشور زخمی شدند.

وزارت بهداشت فلسطین هم اعلام کرد: «شمار کشته‌شدگان حمله اسرائیل به غزه به ۴۱۳ نفر و زخمی‌ها به ۲۳۰۰ نفر افزایش یافت.»

گردان‌های القسام: از تهدید اسرائیل به حمله زمینی هراسی نداریم

القسام شاخه نظامی حماس از کشته شدن ۲۲ اسیر در بمباران نوار غزه توسط اسرائیل خبر داد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، با اشاره به تهدیدهای ارتش اسرائیل به عملیات زمینی، اعلام کرد که آماده مقابله با هرگونه نیروی نظامی که وارد نوار غزه شود، هستند.

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های القسام، سه‌شنبه ۲۵ مهر، گفت: «تهدید اشغالگران مبنی بر تجاوز زمینی به مردم غزه ما را مرعوب نمی‌کند و ما برای آن آماده‌ایم».

او افزود: «ما به دشمن می‌گوییم که ورود شما به غزه فرصت جدیدی به ما خواهد داد تا شما را برای آنچه علیه ما مرتکب می‌شوید، سخت مجازات کنیم».

ابوعبیده ادامه داد: «گردان‌های القسام غزه حدود ۲۰۰ اسیر از سربازان اشغالگر و شهرک نشینان دارد و مابقی بین سایر اجزای نوار غزه توزیع شده است و تعداد کل اسیران ۲۵۰ نفر است».

سخنگوی گردان‌های القسام همچنین از کشته‌شدن ۲۲ اسیر در جریان بمباران نوار غزه توسط اسرائیل خبر داد.

ابوعبیده همچنین گفت: «ما گروهی از بازداشت شدگان از ملیت‌های مختلف داریم که نتوانستیم هویت آنها را در جریان عملیات بررسی کنیم».

او خاطرنشان کرد که آنها مهمان ما هستند و امیدواریم زمانی که شرایط میدانی اجازه داد آنها را آزاد کنیم.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که بازداشت شدگان خارجی «سالم» بمانند.

او با بیان اینکه ۲۲ اسیر در بمباران اسرائیل کشته شدند، گفت: «گای الیور هنرمند اسرائیلی ۲۶ ساله ساکن تل آویو یکی از آنها بود.»

ارتش اسرائیل اوایل دوشنبه تایید کرد که تعداد گروگان‌هایی که حماس در جریان عملیات خود گرفته و به نوار غزه منتقل شده‌اند به ۱۹۹ نفر رسیده است که آمار جدیدی را ده روز پس از حمله نشان می‌دهد.

پیشتر دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل در یک کنفرانس مطبوعاتی گفته بود که ما به خانواده ۱۹۹ گروگان اطلاع داده‌ایم.

یک روز پس از حمله مسلحان حماس به بخش‌هایی از مناطق مرزی اسرائیل و انجام حملاتی به مقرهای نظامی و شهرهای مجاور غزه که منجر به کشته‌شدن بیش از ۱۴۰۰ نفر شد، اسرائیل یکشنبه گذشته به نوار غزه اعلام جنگ کرد.

بمباران مداوم از ۷ اکتبر منجر به نابودی کامل محله‌هایی در نوار غزه شد.

طبق آمار وزارت بهداشت فلسطین تاکنون حداقل ۲۷۵۰ نفر در نوار غزه کشته و ۹۷۰۰ نفر دیگر که اکثر آنها غیرنظامی بودند، مجروح شدند.

 

قوات إسرائيلية (فرانس برس)

اسرائیل: در جست‌وجوی اسرا حملاتی در غزه انجام دادیم و با کمین حماس مواجه شدیم

سخنگوی ارتش اسرائیل فاش کرد که تاکنون ۳۰۸ تن از سربازان اسرائیل کشته و حدود ۲۲۲ نفر در نوار غزه اسیر شده‌اند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

ارتش اسرائیل اعلام کرد که نیروهای زمینی حملات محدودی را در نوار غزه برای کشتن شبه‌نظامیان و جستجوی اسرا انجام دادند اما حماس کمین‌هایی را برای مقابله با ورود نیروهای اسرائیلی نصب کرده‌ است.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، دوشنبه ۱ آبان در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که نیروهایش برای مرحله بعدی آماده می‌شوند.

هاگاری گفت، بسیاری از شبه‌نظامیان حماس دستگیر و ده‌ها نفر از آنها کشته شدند.

او همچنین تاکید کرد که نقاط تجمع حماس را بمباران کرده و همچنین سکوهای پرتاب موشک و ۲۰ هسته حزب الله را در مرز شمالی با لبنان هدف قرار داده است.

سخنگوی ارتش اسرائیل فاش کرد که ۳۰۸ تن از سربازان اسرائیل کشته و تاکنون حدود ۲۲۲ نفر در نوار غزه اسیر شده‌اند.

تفتیش و بازرسی کامیون‌های کمک‌رسانی

او همچنین خاطرنشان کرد: «ارتش اسرائیل کامیون‌های کمک‌رسانی را که روز گذشته وارد جنوب نوار غزه شده بودند، مورد بررسی قرار داد».

ارتش اسرائیل پیشتر اعلام کرد که نیروهایش در عرض ۲۴ ساعت گذشته به ۳۲۰ موضع گروه حماس در نوار غزه حمله کرده‌اند.

او در پلتفرم «ایکس» افزود که به هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی جنبش حماس در بخش محاصره شده غزه همچنان ادامه خواهد داد.

وضعیت فاجعه‌بار

در همین حال دفتر رسانه‌‌ای حکومت غزه خواستار بازگشایی دائمی گذرگاه رفح و افتتاح یک کریدور امن برای ورود نیازهای بشردوستانه برای نجات وضعیت «فاجعه‌بار» شد.

او همچنین در بیانیه‌ای در صفحه فیس‌بوک خود افزود: «۳۴ کامیون کاروان کمکی که تاکنون به نوار غزه رسیده است «به مراتب کمتر از نیاز غزه است که پیشتر روزانه بیش از ۵۰۰ کامیون بارگیری شده با نیازهای مختلف وارد می‌کرد».

روز یکشنبه، سازمان جهانی بهداشت از ورود کمک‌های بیشتر به نوار غزه از طریق مصر خبر داد.

این سازمان خاطرنشان کرد که امکان جراحی برای حدود ۱۳۰۰ نفر، ارائه خدمات اولیه بهداشتی به ۱۰۰ هزار نفر به مدت سه ماه و درمان ۱۵۰ هزار نفر مبتلا به بیماری‌های مزمن را فراهم می‌کند.

از زمان آغاز درگیری بین اسرائیل و گروه‌های فلسطینی پس از حمله غافلگیرانه حماس در هفتم ماه جاری، تعداد کشته‌شدگان به ۴۷۰۰ نفر از جمله حدود ۱۹۰۰ کودک و ۱۰۲۳ زن رسیده است.

گروه‌های مسلح حاضر در غزه: توقف جنگ در کوتاه مدت غیرممکن است

تعداد کشته‌شدگان اسرائیلی در جریان حمله گروه‌های مسلح فلسطینی به شهرها و شهرک‌های اسرائیل در اطراف نوار غزه به ۶۰۰ نفر رسیده است

العربیه فارسی

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

ناصر ابوشریف، از رهبران جنبش جهاد اسلامی و یکی از اعضای دفتر سیاسی آن، تاکید کرد که توقف جنگ بین گروه‌های مسلح فلسطینی و اسرائیل در نوار غزه به زودی غیر ممکن است، و متعهد به ادامه جنگ با اسرائیل شد.

خبرگزاری «العالم العربی»، به نقل از ابوشریف، یکشنبه ۱۶ مهر، اطلاع داد: «اگر اسرائیل بخواهد به نوار غزه لشکرکشی کند، همه طرف‌های فلسطینی وارد عمل می‌شوند.»

بیش از ۸۰۰ کشته و زخمی در حمله هوایی اسرائیل

ابوشریف، افزود: «اسرائیل، پس از ضربه محکمی که در کرانه باختری متحمل شد، اکنون می‌خواهد از جناح‌های مقاومت انتقام بگیرد.»

او تاکید کرد، با توجه به اسارت تعداد زیادی از اسرائیلی‌ها، تبادل پرونده اسیران در اسرع وقت روی میز قرار خواهد گرفت.

این عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی تصریح کرد: «کیفیت و تعداد زیاد زندانیان اسرائیلی در دست جناح‌های فلسطینی، اسرائیل را مجبور به مطرح کردن پرونده تبادل زندانیان می‌کند، اما اکنون می‌خواهد که به عملیات اخیر واکنش نشان دهد و پس از آن، امکان مطرح کردن این پرونده وجود دارد.»

در همین راستا، گردان‌های الناصر صلاح الدین، شاخه نظامی کمیته‌های مقاومت فلسطین، و گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، از بکارگیری «پهپادهای انتحاری» در جریان حمله به اسرائیل خبر دادند.

گردان‌های الناصر صلاح الدین، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در جریان نبرد توفان الاقصی، این گردان‌ها برای اولین از انواع پهپادهای انتحاری برای حمله به سرزمین‌های اشغالی استفاده کردند.»

حملات غافلگیرانه در آینده

گردان‌های الناصر تصریح کردند، افزون بر حملاتی که گروه‌های فلسطینی از غزه در رویارویی با اسرائیل انجام دادند و تاکنون منجر به کشته شدن بیش از ۶۰۰ اسرائیلی و مجروح شدن بیش از ۱۸۰۰ نفر شده است،‌ حملات «غافلگیرانه» دیگری در راه خواهد بود.

در بیانیه گردان‌های القسام هم آمده است که نیروی هوایی این گروه «در اولین لحظات عملیات توفان الاقصی مواضع و اهداف دشمن را با ۳۵ فروند پهپاد انتحاری الزواری مورد حمله قرار داد.»

اسرائیل نیز در مقابل با انجام عملیات نظامی گسترده که منجر به کشته و زخمی شدن صدها نفر در نوار غزه شد، به عملیات توفان الاقصی پاسخ داد.

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، یک‌شنبه ۱۶ مهر، اعلام کرد: «شورای امنیت اسرائیل با اعلام رسمی وضعیت جنگی با نوار غزه موافقت کرده است.»

هیئت رادیو و تلویزیون اسرائیل هم گزارش داد که «تعداد کشته‌شدگان اسرائیلی در جریان حمله گروه‌های مسلح فلسطینی به شهرها و شهرک‌های اسرائیل در اطراف نوار غزه به ۶۰۰ نفر رسیده است.»

تلویزیون «آی ۲۴» در پلتفرم «ایکس» اعلام کرد که تعداد زخمی‌های اسرائیلی نیز از ۲۰۰۰ نفر فراتر رفته است.

هشدار به نتانیاهو درباره «تله بزرگ» حمله زمینی به غزه را به تاخیر انداخت

الشرق‌ الوسط: یک ژنرال بازنشسته ارتش نسبت به حمله مشابهی از سوی ده‌ها هزار مسلح فلسطینی به شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری، هشدار داده است

 

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

چند روزی است که مقامات اسرائیلی، پنهان و آشکار بر لزوم اجرای حمله زمینی به نوار غزه که دو هفته است در معرض حملات ویرانگر و پرتلفات هوایی قرار دارد، تاکید دارند.

از سویی اطلاعاتی نیز در مورد «فشارهای نرم آمریکا» بر تل‌آویو برای به تعویق‌انداختن این حمله به هدف حل معضل ۲۱۲ گروگان‌ نزد گروه‌های فلسطینی در غزه شامل ده‌ها اتباع خارجی یا دوتابعیتی، فاش شده است.

جمعی از ژنرال‌های بازنشسته نزدیک به فرماندهی ارتش اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر را به تجدید نظر در دادن چراغ سبز به حمله زمینی و ابراز تردید نسبت به فواید انجام این حمله در وضعیت کنونی، متهم کرده‌اند.

به گزارش نشریه خبری عبری «اسرائیل هیوم»، اختلافات نتانیاهو و یواف گالانت، وزیر دفاع بر سر زمان و نحوه اجرای تهاجم زمینی به غزه، بالا گرفته است.

«پیامبر خشم» کیست

این در حالی است که اسحاق بریک، ژنرال بازنشسته که به انتقادات دائمی از فرماندهی ارتش شهرت دارد، به طرفداری از نتانیاهو از گزینه تاخیر تهاجم زمینی، دفاع کرده است.

به نظر بریک که قبل از ۱۹۹۹ عضو ستاد ارتش بود، تهاجم زمینی در حال حاضر، شبیه به «تله بزرگی» است که زیان‌های سنگینی را برجای خواهد گذاشت و چه‌بسا به جنگی منطقه‌ای بیانجامد.

به گفته این ژنرال ۷۵ ساله بازنشسته ارتش، طرفداران انجام حمله زمینی با نگاهی مغرورانه به أمور، عملا چیزی از جنگ نمی‌دانند.

به گزارش «الشرق‌ الوسط»، بریک که از سوی جناح راست افراطی اسرائیل به دلیل پیش‌بینی حمله غافلگیرانه حماس در ۷ اکتبر ملقب به «پیامبر خشم» شده، نسبت به حمله مشابهی از سوی ده‌ها هزار مسلح فلسطینی به شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری، هشدار داده است.

او چند روز پیش در دیدار با نتایناهو، شخصا در مورد «تله تهاجم به غزه» و احتمال تبدیل آن به فاجعه‌ای با بهایی گزاف، هشدار داد.

بریک خواستار برکناری فوری فرمانده تیپ جنوبی ارتش اسرائیل و منع او از فرماندهی ارتش در نبرد و همچنین برکناری رئیس بخش اطلاعات نظامی به دلیل مسئولیت آنها در شکست بزرگی شد که حمله حماس را امکان‌پذیر ساخت.

جنگ ویرانگر

او در یک جلسه طولانی با سردبیران «کانال ۱۴» تلویزیون وابسته به جناح راست و حامی نتانیاهو گفت که این دو فرمانده، یک روز قبل از حمله حماس و دقیقا شب حمله، یعنی ساعاتی قبل از حمله، دست‌کم دو اخطار دریافت کردند، اما به رئیس ستاد تذکر نداده و فرمانده بخش اطلاعاتی در ایلات در حال استراحت ماند.

به گفته بریک، از میان‌بردن حماس چالشی اساسی در برابر نیروهای اسرائیل است که ممکن نیست ظرف چندماه پایان یابد.

بریک در پایان مصاحبه گفت: «اگر اکنون وارد غزه شویم، نه تنها با حزب‌الله در شمال و دیگر مناطق وارد جنگ منطقه‌ای خواهیم شد، بلکه جبهه‌ای نیز در کرانه باختری گشوده شده و ده‌ها هزار فلسطینی مسلح کرانه باختری اقدام به حمله خواهند کرد و حملات مشابهی ممکن است از سوی عرب‌های داخل اسرائیل نیز رخ دهد.»

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل نیز روز گذشته با تاکید بر این که کشورش در حال بررسی خطرات مترتب بر عملیات زمینی در غزه است، افزود که ارتش، دامنه حملات خود در غزه را به منظور آمادگی برای حمله زمینی، گسترش می‌دهد.

خطرات مترتب بر حمله زمینی

بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که عملیات زمینی در نوار غزه، یک «پیک‌نیک» نیست و بروز خسارات سنگین برای اسرائیلی‌ها را متحمل می‌دانند، به خصوص که تونل‌‌های چندصد کیلومتری زیر غزه که توسط حماس ظرف چندین سال ساخته شده، چیزی شبیه شهری زیر شهر را ایجاد کرده است.

به گفته کارشناسان، هزینه مترتب بر هرگونه جنگ خیابانی، بسیار گزاف خواهد بود چراکه اهالی غزه، شناخت کامل و دقیقی از مناطق و محله‌های این شهر دارند.

  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : العربیة