KABR:
تاتیک های این عملیات به کلانتری زاهدان ایران مشابه که در جنگ ها در ده سال اخیر در خراسان آریا در مقابل نیروی های امنیتی دولت سابق طالبان استفاده می کردند این تاتیک عملیاتی امروز به شهر های مرزی جمهوری اسلامی ایران دیده می شود که با از میان رفتن دولت ائتلافی در اثر کودتای افغانها و افغان باوران که از دیگر اقوام خراسان تشکیل شده نیروی مخالف دولت افغان ها را که درضد خیانت رهبران افغان در انتخابات و پیش برد دولت در مقابل دولت افغانه ایستادگی می کردند از میان برداشته شدند و حالا میدان باز شده
به گزارش یک روزنامه ایرانی
صبح امروز تعدادی افراد مسلح به سمت کلانتری ۱۶ زاهدان حمله کردند. بنا به اعلام منابع آگاه، این افراد مجهز به کمربند انتحاری بودند که ۲ نفر اقدام به انفجار کردند. دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان گفته است: «در این درگیری تا کنون یک نفر از نیروهای کلانتری به شهادت رسیده است.»یک نفر از نیروهای کلانتری به شهادت رسیده است.»
در نتیجه عملیات پولیس ۲ مهاجم به هلاکت رسیدهاند و گفته شده نفر سوم داخل کلانتری است و تلاش ماموران انتظامی برای دستگیری یا هلاکت فرد سوم ادامه داشته تا اینکه سخنگوی پلیس اینگونه از پایان حمله خبر داد: «غائله حمله تروریستی به کلانتری زاهدان با هلاکت هر ۳ تروریست پایان یافت.» به گفته خبرنگار میدانی صداوسیما با گذشت چندین ساعت از شروع درگیری، هنوز صدای تیراندازی در منطقه به گوش میرسد.
اما با اعلام مقامات انتظامی منطقه، هماکنون اوضاع تحت کنترل نیروهای امنیتی قرار دارد و درب کلانتری ۱۶ دقایقی پیش بازگشایی شده است. به گفته این منابع آرامش در منطقه برقرار شده و نیروهای پلیس و امنیتی در حال پاکسازی منطقه هستند.
معاون امنیتی سیستان و بلوچستان همچنین در اظهارنظری مدعی شد: «عوامل انتحاری در کار نبوده، چهار نفر مسلح صبح امروز به کلانتری ۱۶ حمله کردند. یک نفر از نیرویهای انتظامی به شهادت رسیده
فرمانده انتظامی سیستانوبلوچستان در خصوص آخرین جزییات حادثه امروز زاهدان گفت: « در این حمله، ۴ تروریست معاند با پوشش ارباب رجوع درب کلانتری آمده بودند که همگی کشته شدند. ۲ نفر از عوامل کلانتری ستوان علی کیخا و وظیفه رشیدی پس از مقاومت جانانانه به شهادت رسیدند و اوضاع امنیت اطراف کلانتری به حالت عادی برگشته است.»
به گزارش ایسنا- صبح امروز شنبه ۱۷ تیرماه، تعدادی افراد مسلح به سمت کلانتری ۱۶ زاهدان حمله کردند که یک منبع آگاه ضمن تایید این خبر به ایسنا گفته بود دو نفر از افراد مجهز به کمربند انتحاری بودند که اقدام به انفجار کردند.
چند هفته پیش هم رسانههای دولتی ایران از «درگیری مسلحانه» در استان سیستان و بلوچستان میان مرزبانی جمهوری اسلامی با یک «گروهک مسلح» خبر میدهند.
در آن زمان، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، به نقل از فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان نوشته بود که «یک نفر» از اعضای این «گروهک تروریستی مسلح» در این درگیری «کشته شده است.»
در گزارش آمده بود که افراد مسلح قصد ورود به داخل ایران داشتند اما پس از درگیری به داخل خاک کشور همسایه گریختهاند.
شناسایی بیش از ۹۰ هزار بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان
ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اجرای طرح ساماندهی بازماندگان از تحصیل را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش استان ذکر کرد و افزود: این طرح از تابستان سال گذشته در استان آغاز شده و تاکنون بیش از ۹۰ هزار بازمانده از تحصیل شناسایی شدهاند.
حسن بروشکی در شورای ساماندهی بازماندگان از تحصیل استان اظهارکرد: موضوع تارکان و بازماندگان از تحصیل در سالهای گذشته یکی از مهمترین مسائل پیش روی نظام تعلیم و تربیت در استان سیستان و بلوچستان بوده که تمامی ظرفیتهای دولتی و خیران در این زمینه پای کار آمدهاند و بهدنبال برقراری عدالت آموزشی در سراسر این استان هستیم.
وی افزود: این ادارهکل علاوهبر اجرای طرح ساماندهی بازماندگان از تحصیل در قالب طرح “شهید محمودوند” با شناسایی و جذب کودکان بازمانده و تارک تحصیل از طریق سامانه برای اولین بار در سطح کشور حدود ۱۰ هزار نفر موضوع علت بازماندگی آنان شناسایی شد و این فرآیند همچنان استمرار دارد.
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه رفع مشکل بازماندگان از تحصیل در این استان نیازمند نگاه و حمایت ملی است، گفت: خوشبختانه این نگاه در دولت ایجاد شده و با راهاندازی قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر، موضوع بازماندگان از تحصیل در استان به یکی از اولویتهای وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده است.
وی ساخت و توسعه مدارس شبانه روزی را از مهمترین راههای انسداد بیسوادی و جذب بازماندگان از تحصیل عنوان کرد و اظهارکرد: ساخت جهادی فضای آموزشی در استان توسط خیران و ادارهکل نوسازی مدارس استان، ساخت هنرستان و همچنین تلاش برای افزایش سهمیه جذب نیروی انسانی از مهمترین اقداماتی است که برای حل این معضل انجام شده و ادامه دارد.
انتهای پیام
- نویسنده : قیام خوراسانی
- منبع خبر : ایسنا