در همه جبهه‌ها با حماس خواهیم جنگید و رهای دو اسرائیلی
در همه جبهه‌ها با حماس خواهیم جنگید و رهای دو اسرائیلی
اسرائیل از کشته‌شدن معاون فرمانده نیروی موشکی حماس و ده‌ها تن از اعضای این گروه در حملات شبانه به غزه خبر داد

اسرائیل از کشته‌شدن معاون فرمانده نیروی موشکی حماس و ده‌ها تن از اعضای این گروه در حملات شبانه به غزه خبر داد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

ارتش اسرائیل در پیام جدیدی مبنی بر قریب الوقوع بودن حمله زمینی به نوار غزه، یکشنبه ۲۰ مهر تاکید کرد، با حماس در همه جبهه‌ها مقابله خواهد کرد.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل گفت: «رو و زیر زمین با حماس مقابله خواهیم کرد».

او با اشاره به آمادگی نظامی نیروهای اسرائیلی برای حمله زمینی به غزه گفت که ارتش این کشور مراتب لازم برای هدف قرار دادن تونل‌های حماس آماده کرده است.

فرمانده موشکی حماس

سخنگوی ارتش اسرائیل همچنین از کشته‌شدن معاون فرمانده نیروی موشکی حماس و ده‌ها تن دیگر در حملات شبانه به غزه خبر داد.

هاگاری آمار جدیدی از اسیران این کشور که در دست حماس است فاش کرد و گفت که تعداد آنها به ۲۱۲ نفر رسیده است.

اظهارات سخنگوی ارتش اسرائیل در حالی بیان شد که نوار محاصره شده غزه وارد شانزدهمین روز جنگ خونین و بمباران‌های شدید شده است.

از سوی دیگر اسامه حمدان یکی از رهبران حماس در یک کنفرانس مطبوعاتی هشدار داد که اگر اسرائیل تصمیم به حمله زمینی به غزه بگیرد، آنچه در ۷ اکتبر برای نیروهایش اتفاق افتاد، در قبال چیزی که در داخل غزه برایش اتفاق خواهد افتاد بسیار «کوچک» خواهد بود.

او گفت که طرف‌های بین المللی متعددی درباره زندانیان خارجی با جنبش حماس تماس گرفتند.

ارتش اسرائیل بارها به دشواری تکمیل عملیات زمینی در غزه اشاره کرده و تاکید می‌کند که هرگونه حمله زمینی به دلیل وجود تونل‌ها بسیار پیچیده خواهد بود.

بر این اساس، نیروی هوایی اسرائیل به بمب‌های بیشتر ساخت آمریکا دست یافت تا به کمک آنها بتواند تونل‌هایی که اعضای حماس برای مخفی کردن سلاح‌ها، جنگنده‌ها و زندانیان استفاده می‌کرد، نابود کند.

به گفته بردلی بومن، مدیر ارشد مرکز قدرت نظامی و سیاسی در «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» در اسرائیل، اگرچه اسرائیل فناوری پیشرفته‌ای برای شناسایی تونل‌های حماس دارد، اما شبکه زیرزمینی ارتش را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.

کشته شدن بیش از ۱۷ خبرنگار فلسطینی از آغاز حملات اسرائیل به غزه

رسانه‌های ایران از کشته شدن یک روزنامه نگار ایرانی- لبنانی نیز در نتیجه حملات اسرائیل به مرز لبنان خبر دادند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

در حالی که جنگ اسرائیل و حماس وارد هفدهمین روز خود شده است، حملات و بمباران اسرائیل علیه زيرساخت‌ها، مدارس و بیمارستان‌ها در غزه ادامه دارد. نوار غزه تحت محاصره کامل است و برق و آب و غذا و سوخت آن قطع و کمک‌های انسان‌دوستانه از ساکنان آن دریغ شده است.

مقام‌های بهداشتی فلسطینی در غزه اعلام کرده‌اند که بیش از ۴۳۰ نفر از صبح دیروز تا کنون در غزه کشته شده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین تازه‌ترین آمار قربانیان را ۵۰۸۷ کشته اعلام کرد که به گفته آن ۶۰ درصد آنها کودک و زن هستند.

حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتبر به کشته شدن ۱۴۰۰ اسرائیلی و به گروگان گرفته شدن بیش از ۲۰۰ نفر دیگر منجر شده است که در واکنش به آن دولت بنیامین نتانیاهو به نابودی حماس و تخریب‌ زیرساخت‌های آن متعهد شده است.

اسرائیل دیروز و دیشب به حملات موشکی و بمباران نوار غزه ادامه داده و در تصاویری که صبح امروز منتشر شده خانواده‌هایی دیده می‌شوند که در کنار ساختمان‌های ویران ایستاده‌اند و همین طور زخمی‌هایی که بیرون بیمارستان‌ها دراز کشیده‌اند.

همزمان اعلام شده است که ۱۷ خبرنگار فلسطینی از ابتدای حملات هوایی اسراییل به غزه در سه هفته گذشته کشته شده‌اند.

اتحادیه روزنامه‌نگاران فلسطین همچنین اعلام کرد که ده‌ها روزنامه‌نگار، مجروح و دو نفر نیز مفقود شدند. این اتحادهی اعلام کرده ساختمان‌های حدود ۵۰ سازمان رسانه‌ای نیز در حملات اسرائیل منهدم شده است.

روزنامه «آرمان»، چاپ ایران هم به نقل از برخی منابع نوشته یک روزنامه نگار ایرانی- لبنانی نیز در نتیجه حملات اسرائیل به مرز لبنان کشته شده است.

این منابع مدعی شده‌اند که این روزنامه‌نگار به نام «بشری سادات علوی»، دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه بیروت و خبرنگار ایرانی-لبنانی که برای پوشش تحولات به مرز لبنان و اسرائیل رفته بود، در حملات اسرائیل به این منطقه جان خود را از دست داده است.

منابع رسمی ایرانی تاکنون کشته شدن این روزنامه‌نگار را تایید یا رد نکرده‌اند.

پیش از آن یک عکاس خبری به نام «عصام عبدالله» که با خبرگزاری «رویترز» همکاری می‌کرد بر اثر تنش‌های مرزی اسرائیل و لبنان هدف گرفته و کشته شد و تعدادی دیگر از خبرنگاران همراه وی در جنوب لبنان زخمی شدند.

هدف گرفتن این تعداد از خبرنگاران طی دو هفته ادامه تنش‌ها در جبهه‌های شمال و جنوب اسرائیل در حالی است که همزمان با آن فشارهای اسرائیل بر رسانه‌های داخلی و خارجی در این کشور که اخبار جنگ را پوشش می‌دهند، افزایش چشمگیری یافته است.

حمله هوایی اسرائیل به یک موضع نظامی در جنوب سوریه

دیدبان توضیح داد که حمله هوایی به القنیطره باعث خسارات مادی زیادی شده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروی هوایی اسرائیل، شامگاه چهارشنبه ۲۶ مهر یک موضع نظامی وابسته به ارتش سوریه را در استان جنوبی القنیطره مورد هدف قرار داد.

دیدبان، گزارش داد که حمله به این موضع نظامی در استان القنیطره، با شنیده شدن صدای چندین انفجار در منطقه اشغالی جولان همزمان بوده است.

گزارش دیدبان به جزئیات انفجارها در جولان اشاره‌ای نکرده است.

دیدبان توضیح داد که حمله هوایی به القنیطره باعث خسارات مادی زیادی شده است.

رسانه‌های رسمی سوریه هیچ گزارشی از حمله هوایی اسرائیل منتشر نکردند.

این حملات در حالی است که ارتش اسرائیل در «ایکس» از هدف قراردادن برخی مواضع گروه حزب‌الله در جنوب لبنان خبر داد.

اسرائیل، شنبه گذشته هم فرودگاه حلب را مورد حمله هوایی قرار داد که در جریان آن ۵ نفر زخمی شدند.

حملات هوایی اسرائیل در پنج‌شنبه گذشته هم باعث توقف خدمات‌رسانی دو فرودگاه حلب و دمشق شده بود. این اولین حمله اسرائیل به سوریه پس از آغاز بحران در غزه محسوب می‌شد.

طی بیش از یک دهه جنگ داخلی در سوریه، اسرائیل صدها حمله هوایی به نیروهای وابسته به ایران، حزب‌الله و مواضع ارتش سوریه انجام داد.

اسرائیل به‌ندرت مسئولیت انجام حمله به خاک سوریه را برعهده می‌گیرد اما پیوسته اعلام کرده است که مانع وجود و تقویت نیروهای وابسته به ایران در سوریه می‌شود.

  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : العربیة