کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، پنجشنبه ۱۹ مرداد، خواستار آمادگی بیشتر ارتش این کشور و افزایش تولید تسلیحات و گسترش مانورهای نظامی برای جنگ احتمالی در آینده، شد.
به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، کیم جونگ اون این اظهارات را در جریان برکناری ژنرال پاک سو ایل، رئیس ستاد کل ارتش این کشور و جایگزین کردن مارشال ری یونگ گیل، برای ریاست ستاد کل ارتش، بیان کرد.این کشور و جایگزین کردن مارشال ری یونگ گیل، برای ریاست ستاد کل ارتش، بیان کرد.
این خبرگزاری درباره علت برکناری رئیس ستاد کل ارتش کره شمالی جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

کیم جونگ اون چند روز پیش در پی بازدید از کارخانههای اسلحهسازی خواستار ساخت بیشتر موتورهای موشکی، توپخانه و سایر سلاحهای شد.
این خبرگزاری در گزارش خود افزود که کیم همچنین بر مدرنسازی سلاحهای سبک به عنوان مهمترین و فوریترین موضوع در آمادگی برای جنگ احتمالی در آینده تاکید کرده است.
بازدید کیم از کارخانههای اسلحهسازی در حالی انجام میگیرد که کره جنوبی و ایالات متحده برای برگزاری رزمایشهای نظامی مشترک در اواخر این ماه آماده میشوند.
کره شمالی این مانورها را تمرینی برای تهاجم به سرزمین خود میداند و بارها نسبت به پاسخ «نابود کننده» پیونگ یانگ به واشینگتن و سئول هشدار داده است.
ماه گذشته، پیونگ یانگ رژه نظامی بزرگی را به مناسبت هفتادمین سالگرد آتشبس جنگ کره برگزار کرد.
تحلیلگران رژه کره شمالی را به عنوان آشکارترین نمایش توانایی این کشور در زمینه اسلحه هستهای و موشکهای حامل کلاهک اتمی تلقی کردند.
کره شمالی همزمان با رژه نظامی، یک نمایشگاه بزرگ تسلیحاتی برگزار کرد.
کیم جونگ اون به همراه سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه ضمن بازدید از این نمایشگاه، جدیدترین و پیشرفتهترین تسلیحات این کشور از جمله موشکهای بالستیک و پهپادها را به وزیر دفاع روسیه نشان دهد.
حمله سایبری هکرهای کره شمالی به شرکت سازنده موشک مافوق صوت روسیه
ماه گذشته، کره شمالی موشک Hwasong-18 را آزمایش کرد، اولین موشک بالستیک خود که از سوخت جامد استفاده میکند
خبرگزاری «رویترز»، دوشنبه، ۱۶ مرداد اعلام کرد که به شواهدی دست یافته که نشان میدهد یک گروه از هکرهای کره شمالی، سال گذشته حداقل به مدت پنج ماه به طور مخفیانه به شبکههای کامپیوتری یک سازنده اصلی موشک روسیه نفوذ کردند.
بر اساس شواهد فنی بررسی شده توسط رویترز و تجزیه و تحلیل محققان امنیتی، تیمهای جاسوسی سایبری مرتبط با دولت کره شمالی که محققان امنیتی آنها را «اسکار کرافت» و «لازاروس» مینامند، مخفیانه به اطلاعات موجود در سیستمهای شرکت «انپیاو»، که یک دفتر طراحی موشک مستقر در «روتف»، شهری کوچک در حومه مسکو است دست یافتند.
کارشناسان میگویند این حادثه نشان میدهد که چگونه این کشور منزوی، حتی متحدان خود مانند روسیه را در تلاش برای دستیابی به فناوریهای حیاتی هدف قرار میدهد.
خبر این حمله سایبری، اندکی پس از سفر ماه گذشته سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه به پیونگ یانگ برای شرکت در مراسم هفتادمین سالگرد جنگ کره منتشر شد؛ اولین سفر وزیر دفاع روسیه به کره شمالی از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱٫
به گفته کارشناسان موشکی، شرکت مورد هدف که معمولاً با نام «انپیاو ماش» شناخته میشود، به عنوان یک توسعهدهنده پیشگام در زمینه موشکهای مافوق صوت، فناوریهای ماهوارهای و نسل جدید تسلیحات بالستیک عمل کرده است؛ سه حوزه مورد علاقه کره شمالی از زمان آغاز تلاشهایش برای ساخت یک موشک بالستیک بین قارهای که قادر به حمله به سرزمین اصلی ایالات متحده باشد.
بر اساس دادههای فنی، نفوذ هکرها تقریباً در اواخر سال ۲۰۲۱ آغاز شده و تا مه ۲۰۲۲ یعنی زمانی که بر اساس بررسی ارتباطات داخلی شرکت توسط «رویترز»، مهندسان فناوری اطلاعات، فعالیت هکرها را شناسایی کردند، ادامه یافته است.
شرکت انپیاو ماش، در طول جنگ سرد به عنوان یک سازنده برتر ماهواره برای برنامه فضایی روسیه و به عنوان تولیدکننده موشکهای کروز به شهرت رسید.
در سال ۲۰۱۹، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه، موشک مافوق صوت «زیرکون»، ساخته شرکت انپیاو ماش را به عنوان یک «محصول جدید امیدوارکننده» معرفی کرد که میتواند با سرعتی حدود ۹ برابر سرعت صوت حرکت کند.
به گفته کارشناسان، یکی دیگر از حوزههای مورد علاقه کره شمالی میتواند فرآیند تولید سوخت موشک باشد.
ماه گذشته، کره شمالی موشک Hwasong-18 را آزمایش کرد، اولین موشک بالستیک خود که از سوخت جامد استفاده میکند.
این روش سوخترسانی میتواند امکان استقرار سریعتر موشکها را در طول جنگ فراهم کند، زیرا نیازی به سوختگیری در سکوی پرتاب ندارد و ردیابی و نابودی موشکها را قبل از انفجار سختتر میکند.
شرکت انپیاو ماش یک موشک بالستیک بین قارهای به نام «اساس ۱۹» تولید میکند که سوخت آن به صورت بستهبندی است و در کارخانه انجام میشود، فرآیندی که به نام «آمپولیزاسیون» شناخته میشود و نتیجه استراتژیک مشابهی دارد.
رهبر کره شمالی از مراکز ساخت موشک و پهپاد این کشور بازدید کرد
این بازدید در حالی انجام میشود که کره جنوبی و ایالات متحده خود را برای برگزاری رزمایشهای مشترک در اواخر ماه جاری، آماده میکنند
رسانههای دولتی کره شمالی، یکشنبه ۱۵ مرداد گزارش دادند که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی این هفته از چندین کارخانه اصلی تسلیحاتی این کشور از جمله تأسیسات ساخت موتورهای موشکهای کروز بازدید کرد و بر لزوم افزایش تولید، تاکید ورزید.
این بازدید سه روزه، کمتر از دو هفته پس از حضور کیم در یک رژه نظامی بزرگ به همراه مقامات روسیه و چین انجام گرفت که طی آن، جدیدترین تسلیحات کره شمالی، به ویژه موشکهای بالستیک قاره پیما و پهپادها به نمایش درآمدند.
خبرگزاری مرکزی کره شمالی اعلام کرد که کیم از کارخانه ساخت موتور پهپادهای نظامی و همچنین خطوط تولید أنواع موشکها با کالیبرهای گوناگون بازدید کرد.
بر أساس این گزارش، کیم در جریان بازدید از این کارخانه، بر لزوم «افزایش عملکرد و راندمان موتورها» و «گسترش سریع ظرفیت تولید» تاکید ورزید.
در این گزارش آمده است که کیم همچنین بر بهروزسازی سلاحهای سبک به عنوان «مهمترین و فوریترین موضوع در آمادگی جنگی»، تاکید داشت.
این بازدید در حالی انجام میشود که کره جنوبی و ایالات متحده خود را برای برگزاری رزمایشهای مشترک در اواخر ماه جاری، آماده میکنند.
کره شمالی این مانورها را تمرینی برای تهاجم به این کشور درنظرگرفته و بارها نسبت به واکنش «کوبنده» خود هشدار داده است.
پیونگ یانگ ماه گذشته، رژه نظامی بزرگی را در جشن هفتادمین سالگرد آتشبس در جنگ کره برگزار کرد که از سوی تحلیلگران به عنوان «بزرگترین و آشکارترین نمایش کره شمالی از سیستمهای با قابلیت حمل سلاح هستهای» توصیف شد.
فایننشال تایمز: اوکراین با موشکهای کره شمالی نیروهای روسیه را هدف قرار میدهد
ایالات متحده، کره شمالی را به ارسال محمولههای تسلیحاتی به روسیه از طریق دریا متهم میکند
روزنامه «فایننشال تایمز»، شنبه ۷ مرداد گزارش داد که نیروهای اوکراینی با موشکهای ساخت کره شمالی نیروهای روسیه را هدف قرار میدهند.
گزارش به نقل از سربازان اوکراینی نقل کرده است که موشکهای مذکور پس از توقیف یک کشتی و مصادره تسلیحات آن، توسط یک کشور «دوست» به اوکراین ارسال شدهاند.
فایننشال تایمز همچنین نوشت، «وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که تسلیحات مذکور از ارتش روسیه به غنیمت گرفته شده است.»
ایالات متحده، کره شمالی را به ارسال محمولههای تسلیحاتی به روسیه از طریق دریا متهم میکند اما واشینگتن تاکنون شواهدی برای این ادعا مطرح نکرده است. استفاده از تسلیحات کره شمالی در جبهههای جنگ در اوکراین نیز به طور گسترده رصد نشده است.
کره شمالی و روسیه هم انجام معاملات تسلیحاتی دوجانبه را رد کردهاند.
فایننشال تایمز اشاره کرد که نیروهای اوکراینی در جبهههای اطراف شهر باخموت از تسلیحات کره شمالی استفاده کردند.
از سویی، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه هفته گذشته برای مشارکت در مراسم هفتادمین سال پایان جنگ کره، به پیونگ یانگ، پایتخت کره شمالی سفر کرد. این اولین سفر یک مقام نظامی ارشد روسیه به کره شمالی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق در سال ۱۹۹۱ بهشمار میرود.
در تصاویر منتشرشده از این دیدار، شویگو به همراه رهبر کره شمالی از موشکهای بالستیک این کشور در جریان یک رژه نظامی بازدید میکند.
- منبع خبر : العربیة