سود بالا از عضای بدن در چین
سود بالا از عضای بدن در چین
«هوانگ جيه فو» يک مقام رسمی در امور بهداشتی در چين در يک کنفرانس امور پزشکی و درمانی در اين کشور اعلام کرد: «اعضای بدن انسان ها در بازار سياه خريد و فروش می شود و عمده آن ها هم به زندانيان اعدام شده تعلق دارد.»

آقای «هوانگ» در اين کنفرانس تاکيد کرد که اعضای بدن به صورت داوطلبانه عرضه می شود و با اجازه اعطاکننده يا اعضای خانواده اش به بيرون از زندان انتقال پيدا می کند.
چين درصدد است قانونی را به اجرا درآورد که فروش اعضای بدن را ممنوع کند و جلوی حمل و نقل آن ها را به ژاپن و کره جنوبی بگيرد.

از اين پس مردم چين برای پيوند اعضا حق تقدم خواهند داشت و انتقال اعضای بدن به کشور های ديگر با نظارت ويژه دولت انجام می شود.

چين بزرگ ترين صادر کننده اعضای بدن است. پيش تر بسياری از سازمان های آمريکايی ناظر بر حقوق بشر اعلام کرده بودند که تجارت اعضای اعدام شدگان در چين رونق دارد و برخی بيمارستان ها به محلی برای فروش آن ها تبديل شده اند.

از سوی ديگر تعداد اعطا کنندگان اعضای بدن در چين، با وجود انبوهی جمعيتی، بسيار کم است. هر ساله يک ونيم مليون نفر در اين کشور در انتظار پيوند عضو هستند و تنها نياز ۱۰ هزار نفر از آن ها برآورده می شود.

برای مثال، بهای «کليه» در اين کشور بين ۵۵ تا ۱۳۰ هزار دلار است. هر کسی که از لحاظ مادی در وضعيت خوبی به سر می برد می تواند آن را بخرد، اما بيشتر مردم چين چنين توانايی مالی ندارند.

«هوانگ جيه فو» می گويد: «هدف ما اين است که اين اطمينان خاطر را در چين به وجود بياوريم، که پيوند اعضا بهداشتی، منظم و قانونی انجام می گيرد و حقوق اعطا کننده کاملا رعايت می شود.»

به گفته آقای «هوانگ»، بر اساس قانون تنها در بيمارستان هايی که مجوز مخصوص برای پيوند اعضا دارند، انتقال عضو امکان پذير است. ديگر مکان هايی که تا کنون به چنين کاری می پرداختند تعطيل می شوند و دولت در نظر دارد تا يک شبکه اطلاعاتی در مورد اعطا کنندگان عضو و محل يافتن و پيوند آن ها ايجاد کند.

گروه های فعال در زمينه پيوند اعضا از جمله «جامعه پييوند اعضا» در بريتانيا به گرمی از تصميمات جديد دولت چين استقبال کرده اند و ابراز اميدواری کرده اند، که فروش اعضای بدن اعدام شدگان در اين کشور خاتمه پيدا کند.

 

 

به گزارش ایرنا روزنامه مردم چین روز چهارشنبه اعلام كرد كه این كودكان در انباری متروك در خارج شهر نگهداری می شدند.

براساس این گزارش، سودجویان با اجاره انباری بزرگ در استان شاندونگ، زنان باردار را از استان «سیچوان» و »یون نان» برای به دنیا آوردن نوزادان خود به این مكان منتقل می كردند.

از این مكان همچنین برای نگهداری دیگر نوزادان تازه متولد شده كه از نقاط كشور پهناور چین جمع آوری می شدند، استفاده می شد.

«شن شی زی» رئیس اداره پلیس استان شاندونگ در این باره گفت: هر یك از نوزدان پسر به مبلغ 80 هزار یوان (12900 دلار) و هر یك از نوزادان دختر 60 هزار یوان به فروش می رفتند.(هر دلار معادل 6،200 یوآن است )

پلیس با نصب دوربین های مدار بسته در اطراف انبار یاد شده موفق به دستگیری این باند شده است.

قاچاق كودكان تازه به دنیا آمده در مناطق روستایی «سیچوان» و «یون نان» شایع است و قاچاقچیان طعمه های خود را معمولا از میان خانواده های فقیر در قبال پیشنهاد پرداخت پولهای هنگفت انتخاب می كنند.

تلویزیون سی.سی.تی وی نیز در گزارشی اعلام كرد كه تعدادی از نوزادان نجات یافته دچار سوءتغذیه و كم خونی و هفت نوزاد به بیماری ایدز و سفلیس مبتلا هستد.

تمامی كودكان نجات یافته براساس گزارش پلیس منطقه به مراكز بهداشتی و درمانی جهت مراقبت های ویژه منتقل شدند تا پس از انجام آزمایش های لازم از جمله دی.ان.ای. والدین واقعی آنان شناسایی شوند.

پلیس گفت: در میان كودكان نجات یافته، دختر بچه سه ساله ای نیز وجود دارد كه توسط مادربزرگ و عمه‌اش به قیمت 420 هزار یوان (67700 دلار ) به قاچاقچیان فروخته شده است.

قاچاق نوزادان و كودكان كم سن و سال چند سالی است كه در كشور چین رواج یافته و باندهای تبهكار با دریافت سودهای كلان به این كار اشتغال دارند.

برخی از اعضای باند قاچاق كودكان در چین كه عمدتا بومی هستند، با سفر به روستاها، والدین را ترغیب می كنند تا با ازای دریافت مبلغی بسیار كمتر از رقم فروش، نوزادان خود را واگذار كنند.

آنان پس از خرید كودكان یا آنها را به ملیت های مختلف خارجی جهت فرزندخواندگی می فروشند و یا اینكه نوزادان نگون بخت را در اختیار كسانی كه در كار قاچاق اعضای بدن انسان هستند، قرار می دهند.

منابع چینی معتقدند، دولتهای غربی برای از پای در آوردن قدرت چین با خرید نوزادان و پرورش آنها در دنیای غرب سعی دارند در سالهای آتی آنها را به كشور بازگردانده و با گرفتن قدرتهای اقتصادی و سیاسی، دولت كمونیست را از پای در آورند.

به باور آنان، رشد نوزادانی كه چیزی نمی فهمند آن هم از بدو تولد فرصتی خاص به پرورش دهندگان می دهد تا از پایه روی كودكان كار كنند و طوری آنها را رشد دهند كه اوامر آنها را در آینده اجرا كنند.

چین سال گذشته و در راستای مبارزه جدی با قاچاق كودك در این كشور، در عملیاتی گسترده یك هزار و 94 فرد مظنون به فعالیت در باندهای قاچاق را دستگیر و 382 تن از كودكان دختر و پسر را از دست قاچاقچیان نجات داد.

عملیات نیروهای امنیتی و پلیس چین در سال 92 نیز به نجات بیش از 8 هزار كودك ربوده شده از چنگال قاچاقچیان منجر شد.

طبق اعلام پلیس چین، طی سال ‌های اخیر مجرمان برای قاچاق غیرقانونی انسان به اینترنت روی آورده‌اند كه این كار، شناسایی آنان را سخت‌تر كرده است.

دستگیری باند قاچاقچی اعضای بدن کودکان

دستگیری باند قاچاقچی اعضای بدن کودکان

پلیس چین در تازه‌ترین عملیات مبارزه با قاچاق كودكان در این كشور، 103 قاچاقچی را به همراه 36 نوزاد تازه به دنیا آمده دستگیر كرد.
کد خبر : ۴۷۷۷۳۸
براساس گزارش های منتشر شده، عملیات پلیس روز گذشته – سه شنبه – در شرق این كشور واقع در استان شاندونگ صورت گرفت كه طی آن 36 نوزاد دختر و پسر از دست قاچاقچیان نجات یافتند.

درآمد هنگفت چین از فروش اعضای بدن انسان !

کدخبر: ۳۳۹۷۳۰
اقتصاد نیوز:اولین مورد از پیوند ریه کامل (هر دو ریه) در جهان بر روی یک بیمار چینی مبتلا به ویروس کرونا در شرایطی انجام گرفت که این کشور در مناطق بحرانی شرایط قرنطینه اعلام کرده بود. اما اکنون محققان می پرسند که چطور شده هر دو کلیه اهدایی چنین سریع تهیه شده اند.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از روزیاتو، این عمل جراحی تاریخ ساز با استفاده از ریه هایی که تنها پس از ۵ روز از یک اهداکننده سالم در استان گویژو بدست آمد صورت گرفته است در حالی که در هر جای دیگری از جهان، بیماران برای دریافت یک ریه اهدایی باید سال ها در لیست انتظار قرار داشته باشند.

پیوند ریه

یک جراحی پیوند ریه کامل دیگر نیز چند هفته بعد در بیمارستانی در پکن صورت گرفت. این واقعیت که دو جراحی پیوند ریه کامل در عرض چند هفته و در دوران قرنطینه در چین صورت گرفته، بدون هیچ سندی دال بر اینکه اهدا کننده داوطلبانه این اندام ها را اهدا کرده یا نه، باعث شده محققان به این باور برسند که ریه های مذکور به زور از بدن افراد بیرون کشیده شده است. همزمان با تمجید حزب کمونیست چین از پزشکانی که این جراحی تاریخی را انجام داده بودند، گروهی که بر روی بدست آوردن اندام های بدن با اعمال زور در چین تحقیق می کنند، یافته های هولناک خود را ارائه کرده اند که نشان می دهند چین بدون شک در جمع آوری غیرقانونی و به اجبار اندام های پیوندی مشارکت دارد.

بر اساس مطالعه ای که توسط یک محقق دانشگاه ملی استرالیا به نام متیو رابرتسون در مارس ۲۰۲۰ منتشر شده، او تشریح ی کند که چگونه داده های ارائه شده توسط دولت چین مربوط به اهدای اعضا دستکاری شده و غیرواقعی است. داده های مربوط به اهدای عضور در چین همواره به صورت سیستماتیک دستکاری شده و موارد متعددی از این دستکاری ها دیده شده است. از سال ۲۰۰۰، دولت چین یک بازار مربوط به اهدای عضو را راه اندازی کرده که هر ساله با کاهش مدت زمان انتظار بیماران، به شکل هولناکی کارآمدتر می شود. بر اساس قوانین چین، بیرون کشیدن اعضای بدن افراد بدون رضایت آن ها غیرقانونی است اما بر اساس قانونی که در سال ۱۹۸۴ در این کشور به تصویب رسیده، بیرون آوردن اندام های خلافکاران اعدام شده در صورتی که قبل از مرگ رضایتشان را اعلام کرده یا بعد از مرگ از خانواده هایشان رضایت اخذ شود بلامانع است.

پیوند اعضا

بدین ترتیب گفته می شود که گاهی قربانیان در حالی که هنوز زنده هستند، بدنشان شکافته شده تا کلیه ها، کبد، قلب، ریه، قرنیه و پوست آن ها برداشته شده و به کالاهایی برای فروش در بازار مذکور تبدیل شوند. فشار جهانی بر روی چین برای ارائه مدارک در مورد اینکه چنین اتفاقاتی رخ نمی دهد همچنان ادامه دارد اما همزمان بازار فروش اعضای بدن در این کشور در حال گسترش بوده و هر ساله حدود ۱ میلیارد دلار سود را در بر دارد. بر اساس اظهارات یک پزشک نظامی ارشد چینی که در بخش لجستیک عمومی فرماندهی نظامی شنیانگ کار می کند، بازار اعضای بدن در چین یک بازار بسیار لوکس و پردرآمد است: «چین مرکز تجارت اعضای زنده در سطح بین المللی است و بیش از ۸۵ درصد از تعداد کل پیوندهای اندام های زنده در جهان از سال ۲۰۰۰ را به خود اختصاص داده است».

پیوند اعضا

معاون وزیر بهداشت سابق چین در سال ۲۰۱۵ گفته بود که هزینه پیوند کبد در این کشور ۶۸,۰۰۰ پوند و پیوند کلیه ۳۴,۰۰۰ پوند است. این در حالی است که مرکز پیوند اعضای بیمارستان شماره ۳۰۹ ارتش آزادیبخش خلق چین در پکن در گزارشی عنوان کرده است: «مرکز پیوند اعضای مان اصلی ترین بخش کسب درآمد ماست». درآمد این بخش از بیمارستان مذکور در یک سال نزدیک به ۲ میلیون پوند بوده است.

دیوید ماتاس، وکیل بین‌المللی حقوق بشر، قبل از رویدادی در مورد برداشت اجباری اعضای بدن در دانشگاه هاروارد در بوستون در ۸ مارس ۲۰۲۴. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : رادیو فردا ، اقتصاد نیوز