وزنه سنگینی که وزنه‌برداری ایران باید بلند کند
وزنه سنگینی که وزنه‌برداری ایران باید بلند کند
مسابقه نمایندگان وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی هانگژوی چین از امروز(دوشنبه ۱۰ مهر/۲ اکتبر) با مسابقه ریحانه کریمی در دسته ۶۴ کیلوگرم شروع شد. او موفق به ثبت رکورد مجموع نشد و در نهایت از مسابقات حذف شد.
میرمصطفی جوادی از مدال‌آوران ایران در مسابقات قهرمانی جهان و از امیدهای کسب مدال در بازی‌های آسیایی است

مسابقه نمایندگان وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی هانگژوی چین از امروز(دوشنبه ۱۰ مهر/۲ اکتبر) با مسابقه ریحانه کریمی در دسته ۶۴ کیلوگرم شروع شد. او موفق به ثبت رکورد مجموع نشد و در نهایت از مسابقات حذف شد.

مسابقه سایر نمایندگان ایران از چهارشنبه (۱۲ مهرماه) پیگیری می‌شود اما با توجه به نتایج کسب شده در رقابت‌های قهرمانی جهان در ریاض و تغییر اوزان المپیکی، به نظر نمی‌رسد که کسب مدال طلا برای این ورزشکاران چندان راحت باشد.

این برخلاف انتظاری است که مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش از وزنه‌برداری دارند و همین تفاوت‌ها بنا به ادعای بهداد سلیمی، نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ایران، فشار زیادی به ملی‌پوشان وارد می‌کند.

او گفت: «متأسفانه کمی شرایط سخت شده و تا الان آن گونه که انتظار می‌رفت مدال طلایی کسب نشده است. ورزشکاران ما در تمام رشته‌ها تلاش خودشان را کردند ولی متأسفانه مدال طلای ما کم بوده و بار روانی و بار مدالی کاروان روی دوش کشتی، وزنه‌برداری و کاراته است.»

تجربه ناخوشایند مسابقات جهانی

از ۱۴ ملی‌پوش وزنه‌برداری که به مسابقات جهانی عربستان اعزام شدند، تیم ملی وزنه‌برداری ایران فقط موفق به کسب یک مدال طلای برنز دو ضرب (علی داوودی) و یک طلای مجموع (مصطفی جوادی) شد.

در این مسابقات که از ۱۹ تا ۲۶ شهریور برای وزنه‌برداران ایران ادامه داشت، همه مدال‌ها در اوزان غیرالمپیکی از دست رفت و مصطفی جوادی در دسته ۸۹ کیلوگرم و علی داوودی در دسته ۱۰۹+ کیلوگرم که هر دو از اوزان المپیکی هستند، موفق به مدال‌آوری شدند.

با توجه به اینکه وزنه‌برداران ایران حدود ۲ هفته بعد از مسابقات جهانی باید در هانگژو مسابقه دهند و از طرفی پیش‌بینی می‌شود هوای شرجی هانگژو روی عملکرد ورزشکاران تأثیرگذار باشد، بسیاری از کارشناسان امید زیادی به فراوانی مدال این رشته ندارند.

نواب نصیر شلال، سرمربی تیم ملی پیش از شروع مسابقات، در مورد پیش‌بینی‌اش از مدال‌آوری وزنه‌برداران در هانگژو گفت: «واقعیت این است که وعده دادن برای رنگ مدال دروغ است چرا که شرایط مسابقه غیرقابل پیش‌بینی بوده و اگر کسی هم قول و رنگ مدال دهد، دقیق نیست. مسابقه شرایط خاص خودش را از لحاظ روحیه ورزشکار، آمادگی ذهنی، وزن کم کردن و شرایط رقبا دارد و با این اوصاف پیش‌بینی ما حدودی است.»

دو مشکل بزرگ برای آماده‌سازی

پایان پادکست

بلاتکلیفی درباره تعداد سهمیه‌های وزنه‌برداری ایران برای اعزام به هانگژو تا ۳۰ مرداد ماه ادامه داشت و بالاخره در این تاریخ بود که نصیر شلال گفت: «طبق صحبت‌هایی که (سجاد) انوشیروانی (رئیس فدراسیون) با مسئولان کمیته ملی المپیک داشت قرار است تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان با ۷ وزنه‌بردار به بازی‌های آسیایی هانگژو اعزام شود.»

تا پیش از آن اما احتمال تصمیم‌گیری ستاد بازی‌ها برای کاهش سهمیه‌های ایران از ۷ سهمیه به ۵ سهمیه در کنار تغییر اوزان المپیکی، برنامه‌ریزی کادرفنی تیم ملی را برای آماده‌سازی وزنه‌برداران سخت می‌کرد.

درست است که مشکل سهمیه‌ها حل شد و ایران با همان ۷ سهمیه در بخش مردان راهی مسابقات شد اما مشکل تغییر اوزان همچنان پابرجاست.

مسئله این است که اوزان وزنه‌برداری در بازی‌های المپیک پاریس تغییر کرده است اما کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی تغییری در اوزان وزنه‌برداری ایجاد نکرده است و طبق آنچه از قبل وجود داشت این رقابت ها در ۷ وزنی که در المپیک توکیو وجود داشت برگزار می شود.

همین باعث می‌شود وزنه برداران آسیایی که به دنبال گرفتن سهمیه المپیک پاریس هستند، برای حضور در بازی‌های آسیایی با چالش وزن روبرو باشند.

هدیه چینی‌ها به وزنه‌برداران ایران

ریحانه کریمی، حسین سلطانی، امیر حقوقی، میرمصطفی جوادی، الهه رزاقی، مهدی کرمی، رضا دهدار، الهام حسینی، علی داودی و آیت شریفی ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری در هانگژو هستند که بالافاصله بعد از مسابقات قهرمانی جهان راهی چین شدند تا اردوی آماده‌سازی خود را برای بازی‌های آسیایی در همان چین برگزار کنند.

شانسی که فدراسیون وزنه‌برداری ایران در این زمینه داشت این بود که چینی‌ها برای وزنه‌برداران آسیایی به ویژه وزنه‌برداران ایرانی که دارای رکوردهای خوبی هستند، این امکان را فراهم کرده بود که به طور رایگان در شهر ژجیانگ که در فاصله ۲ ساعته تا هانگژو بود، اردوی آماده‌سازی داشته باشند و از آنجا برای شرکت در مسابقات مستقیم به هانگژو بروند. زنان تیم اما از ریاض به ایران برگشتند و سپس راهی هانگژو شدند.

حضور وزنه‌برداران مرد ایران در ژجیانگ اما در کنار مزیت‌هایش، خطراتی هم برای تیم ملی وزنه‌برداری ایران دارد و این امکان را به چینی‌ها می‌دهد که با شرایط ورزشکاران ایران بیشتر آشنا شوند.

مهم‌ترین امیدهای مدال‌آوری وزنه‌برداری

علی داوودی که در المپیک توکیو مدال نقره گرفت از بخت‌های اصلی مدال‌آوری وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی است

منبع تصویر، GETTY IMAGES

توضیح تصویر، علی داوودی که در المپیک توکیو مدال نقره گرفت از بخت‌های اصلی مدال‌آوری وزنه‌برداری ایران در بازی‌های آسیایی است

میرمصطفی جوادی و علی داوودی، دو مدال‌آور ایران در مسابقات جهانی عربستان، در بازی‌های هانگژو هم از شانس‌ها مدال‌آوری ایران به حساب می‌آیند. به خصوص که عملکرد آن‌ها در دسته ۸۹ کیلوگرم و دسته فوق‌سنگین، حریفان آن‌ها را که از قدرت‌های مسلم این رشته هستند، به چالش کشیده است.

میرمصطفی جوادی در رقابت‌های دسته ۸۹ کیلوگرم هر چند که نتوانست عملکرد چشم‌گیری در حرکت یکضرب داشته باشد اما در دوضرب با مهار ۲۱۵ کیلوگرم موفق به کسب نشان طلای این حرکت شد. ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران با مهار این وزنه رکورد مجموع خود را به عدد ۳۸۴ کیلوگرم رساند و مقتدرانه به عنوان قهرمانی رسید. در این دسته لی داین و تیان‌تائو از چین حضور داشتند که پائین‌تر از جوادی قرار گرفتند.

در دسته فوق‌سنگین این علی داوودی بود که در رقابت‌های دوضرب دسته فوق سنگین با مهار وزنه ۲۴۹ کیلوگرمی ضمن کسب نخستین نشان جهانی خود دررده سنی بزرگسالان، موفق شد تالاخادزه و سایر مدعیان این دسته را به چالش بکشد.

داوودی که اکنون به مدعی جدی در رقابت‌های جهانی تبدیل شده در حرکت سوم دوضرب وزنه ۲۵۵ کیلوگرم را بالای سربرد اما نتوانست آن را مهار کند. همین موضوع باعث شده که او برای مبارزه با رقبای آسیایی‌اش مثل لالایان ارمنی و گورمیناسیان بحرینی انگیزه بیشتری داشته باشد.

عملی نشدن وعده‌ها و گلایه ورزشکاران

سجاد انوشیروانی، رییش فدراسیون وزنه‌برداری پیش از اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی عربستان در یک برنامه تلویزیونی گفت: «بعد از اردوهای زیادی که داشتیم پیشرفت را در بچه‌ها دیدیم. اگر این شرایط را در مسابقات جهانی عربستان و بازی‌های آسیایی هانگژو، ادامه بدهند قطعا دست به کارهای بزرگی خواهند زد. زمانی که فدراسیون را تحویل گرفتیم، امید فقط به کسب یک مدال برنز یا یک نقره بود اما اکنون شرایط تغییر کرده است.»

به رغم ادعای انوشیروانی مبنی بر تغییر شرایط اما تیم ملی وزنه‌برداری در ریاض یک طلا و یک برنز کسب کرد و در حال حاضر برای بازی‌های آسیایی، پیش‌بینی وضعیتی بهتر از این نمی‌شود.

جدا از آن اما گله‌مندی ورزشکاران از حمایت‌های فدراسیون و مسوولان ورزشی هم جای خود دارد. علی داوودی پیش از اعزام به مسابقات جهانی گفت: «به هر حال جایزه‌ای که دو سال قبل نگرفته‌ایم، خیلی در کارمان تأثیرگذار است. وزنه‌برداری رشته‌ای کم درآمد است و اگر بیشتر به آن توجه شود، باعث پیشرفت ما خواهد شد.»

وزنه‌برداری سال‌هاست که یکی از امیدهای مدا‌ل‌آوری ایران در مسابقات آسیایی و جهانی بوده است اما نگاهی به عملکرد ورزشکاران این رشته نشان از افت محسوس آن دارد. این افت اینقدر محسوس است که سجاد انوشیروانی هم نتوانست کتمانش کند و در اردیبهشت گفته بود: «این درست است که وزنه‌برداری افت کرده، اما تلاش می‌کنیم که انتظارات مردم را برآورده کنیم.» او فدراسیونش اما تا کنون از برآوردن انتظارات ناکام بوده‌اند. مگر اینکه در مسابقات آسیایی هانگژو اتفاقات دیگری رقم بخورد.

بازی‌های آسیایی هانگژو؛ تکرار قهرمانی والیبال ایران در آسیا و دورخیز برای المپیک پاریس

والیبال ایران

منبع تصویر، GETTY IMAGES

تیم ملی والیبال ایران با پنج پیروزی قهرمان بازی‌های آسیایی هانگژو شد و برای سومین دوره پیاپی مدال طلای این رشته را تصاحب کرد. این نخستین مدال طلای ایران در این مسابقات بود. پیش از این ایران با دو سرمربی خارجی (اسلوبودان کواچ و ایگور کولاکویچ) در بازی‌های آسیایی قهرمان شده بود. ایران این بار با هدایت بهروز عطایی اول شد.

والیبال ایران در ۱۰ دوره قبلی به دو مدال طلا در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸، سه نقره در بازی‌های ۱۹۵۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۱۰ و یک برنز در سال ۱۹۶۶ رسیده بود و حالا با ۷ مدال، پرافتخارترین رشته تیمی ایران در مسابقات آسیایی به حساب می‌آید.

ملی‌پوشان والیبال ایران در مرحله مقدماتی با نپال، که حریف آسانی بود، کار خود را آغاز کردند و با پیروزی در سه ست پیاپی به استقبال بحرین رفتند. در دیدار برابر بحرین، بهروز عطایی سرمربی تیم از زوج جدید شهروز همایونفرمنش و امیرحسین اسفندیار در پست قدرتی استفاده کرد و توانست سه بر یک پیروز شود.

در مرحله حذفی عطایی ترجیح داد مقابل تایلند بدون ریسک بازی کند و با ترکیب ثابت و باتجربه خود به یک پیروزی راحت با نتیحه ۳ بر صفر دست یافت. ایران در مصاف با تیم‌های شرق آسیا بیشتر با اتکا به دفاع روی تور و سرویس‌های پرقدرت بازی را پیش می‌برد و در این دیدار هم موسوی در دفاع، اسماعیل‌نژاد و اسفندیار در حمله عملکرد خوبی داشتند.

نکته این بازی حضور پارک کی‌ون، سرمربی پیشین تیم ملی والیبال ایران، روی نیمکت تیم حریف بود. او پیش از این نیز با کره جنوبی در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۱ و ۲۰۱۳ هم مقابل ایران شکست خورده بود. اما همین تیم تایلند با بردن ایران در جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۵، باعث برکناری پارک کی‌ون از هدایت تیم ملی ایران شد.

در مرحله نیمه‌نهایی قطر هم نتوانست برای ایران تهدیدی به حساب آید و ۳ بر صفر شکست خورد. ایران با دریافت خوب توپ، بازی‌سازی محمد‌طاهر وادی و حملات سرعتی و قدرتی به پیروزی رسید و به فینال صعود کرد.

کسب مدال طلا مقابل چشم میزبان

والیبال ایران و چین در فینال بازی های آسیایی

منبع تصویر، GETTY IMAGES

در دیدار فینال، ایران به مصاف میزبان رفت که با تمام قوا برای پیروزی آمده بود. چینی‌ها در نیمه‌نهایی از سد ژاپنی گذشته بودند که با تیم دوم خود به این رقابت‌ها آمده بود و کار را برای رقیبان آسان کرده بود.

پایان پادکست

چین برابر ایران هم شروع بسیار خوبی داشت و ست اول را برد. از ست دوم به بعد موتور ایران روشن شد و ست‌های دوم و سوم را به‌سادگی از آن خود کرد. ست چهارم بازی کمی گره خورداما تجربه بازیکنان ایران بر چینی‌ها چربید و در نهایت با پیروزی ۳ بر یک مدال طلا را به گردن آویختند.

در این بازی دریافت‌های خوب، فضا را برای بازی‌سازی محمد‌طاهر وادی فراهم کرد تا با پاس‌های متنوع مهاجمان را به‌خوبی تغذیه کند.

حضور پر شمار تماشاگران چینی هم کار را برای ایران کمی سخت کرده بود. امین اسماعیل‌نژاد بعد از پایان بازی گفت: «چینی‌ها واقعا تماشاگران خوبی دارند. فرقی نمی‌کند که تیم‌شان عقب باشد یا از حریف جلو بیفتد، آن‌ها همیشه تشویق خودشان را انجام می‌دهند. خدا را شکر که تحت تاثیرشان قرار نگرفتیم و توانستیم بازی را کنترل کنیم.»

امیرحسین اسفندیار را می‌توان چهره شاخص تیم ایران در این مسابقات دانست. او به‌خصوص در دو بازی نیمه‌نهایی و پایانی عملکرد درخشانی داشت و توانست کاری کند که جای خالی میلاد عبادی پور حس نشود. او که در مسابقات قهرمانی آسیا در ارومیه حضور نداشت از این فرصت برای اثبات توانایی‌هایش به‌خوبی استفاده کرد.

این بازیکن در مقابل چینی‌هایی درخشید که قرار است بعد از انتخابی المپیک در لیگ آن‌ها به میدان رود. او در این‌باره گفته است: «انگیزه زیادی داشتم مقابل چینی‌ها بازی کنم، چراکه فصل بعد همراه تیم تیان جین در لیگ این کشور حضور خواهم داشت. چینی‌ها به والیبال علاقه زیادی دارند. فکر می‌کنم تجربه خوبی برای من باشد.»

در راه المپیک پاریس

والیبال ایران

منبع تصویر، GETTY IMAGES

تیم ملی والیبال ایران پس از آنکه مدال طلا را به گردن آویخت بلافاصله از هانگژو راهی شانگهای شد و از آنجا هم به دبی رفت تا پس از توقفی چند ساعته با یک پرواز به سائولوپائولو برود. والیبالی‌ها پس از طی مسافتی ۶ ساعته با اتوبوس وارد ریودوژانیرو محل برگزاری رقابت‌های انتخابی المپیک شدند.

با تصمیم بهروز عطایی و موافقت فدراسیون، مسعود آرمات، که در هفته‌های اخیر مسئولیت تیم ملی ب، تیم ملی دوم ایران، را بر عهده داشته است، به جمع کادر فنی در برزیل اضافه خواهد شد. آرمان صالحی و مبین نصری هم بازیکنانی هستند که از تهران راهی ریودوژانیرو می‌شوند.

مسابقات انتخابی المپیک پاریس با حضور ۲۴ تیم در سه گروه ۸ تیمی از سی سپتامبر، هشتم مهرماه، در سه کشور برزیل، ژاپن و چین برگزار می‌شود. ایران با برزیل، ایتالیا، قطر، چک، کوبا، اوکراین و آلمان هم‌گروه است.

از هر گروه دو تیم اول و دوم مجوز حضور در المپیک را دریافت خواهند کرد. با احتساب فرانسه، میزبان مسابقات، تکلیف پنج سهمیه دیگر بر اساس دو اولویت پس از پایان مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۴ مشخص خواهد شد: یکی اینکه همه قاره‌ها باید در المپیک پاریس نماینده داشته باشند و دیگری تیم‌های برتر رده‌بندی جهانی تا پایان مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۴ به المپیک صعود نکرده باشند.

کسب سهمیه المپیک در این شرایط برای ایران، که با تیم‌های قدری همچون برزیل، ایتالیا و کوبا هم‌گروه شده است کمی سخت به نظر می‌رسد و این تیم احتمالا روی مسابقات لیگ ملت‌ها بیشتر حساب باز کرده است. در این شرایط ایران باید به فکر کسب امتیاز مثبت باشد و سعی کند امتیاز منفی کمتر ثبت کند تا جایگاه خود را در رده‌بندی جهانی بین رده ۹ تا ۱۱ حفظ کند.

محمدرضا داورزنی، رییس فدراسیون والیبال ایران، به خبرگزاری ایرنا گفت: «تلاش کادرفنی و بازیکنان این است که جایگاه خود را در رده دهم یا یازدهم رنکینگ جهانی حفظ کنند تا موفق به کسب سهمیه المپیک بشویم و سومین حضورمان را در المپیک تجربه کنیم. البته تلاش می‌کنیم نواقص تیم را برطرف کنیم و همچنان به دنبال همان هدف و آرمانی که قبلا تعریف کرده‌ایم (قرار گرفتن در جمع ۴ تیم برتر المپیک)، هستیم.»

محمد موسوی، کاپیتان تیم ملی والیبال ایران، هم امیدوار است با صعود به المپیک بتواند در پاریس از تیم ملی خداحافظی کند. او گفت: «امیدوارم پس از دریافت مدال طلای آسیا، اعتماد‌به‌نفس خوبی برای مسابقات آینده بگیریم، چون بازی‌های سخت‌تری در پیش‌ داریم و کارمان در برزیل دشوارتر است. بدشانسی این بود که مسابقات هم‌زمان شد. اما نباید به دنبال بهانه باشیم و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا در برزیل سهمیه المپیک را بگیریم تا من به آرزویم که خداحافظی در المپیک پاریس است، برسم.

 بهترین مربی دنیا هم بیاید نتیجه نمی گیرد سکوی تیمی خیانت است

بهترین مربی دنیا هم بیاید نتیجه نمی‌گیرد/ سکوی تیمی خیانت است

کارشناس وزنه‌برداری گفت: کسانی که در ورزش انفرادی به دنبال کسب عنوان تیمی هستند به آن ورزش خیانت می‌کنند.

محمدرضا منصوریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ، درباره عملکرد تیم ملی وزنه‌برداری در مسابقات جهانی گفت: متأسفانه وزنه‌برداری ایران شرایط نرمالی ندارد و این موضوع را هم سرمربی تیم ملی مطرح کرده است. تعداد محدودی وزنه‌بردار براساس علایق شخصی در این رشته کار می‌کنند در حالی که این نفرات حاصل یک سیستم نیستند. در واقع هیچ سرمایه‌گذاری اصولی در چند سال گذشته روی وزنه‌برداری انجام نشده و ما سرمایه‌ای در اختیارمان نیست که بتوانیم آن را ارائه کنیم.

مخالفم حضور وزنه‌برداران در مسابقات مختلف هستم

وی گفت: من در حال حاضر به شدت با حضور وزنه‌برداران در مسابقات مختلف مخالف هستم، به خاطر اینکه توان وزنه‌برداری ایران همین قدر است و در هر مسابقه‌ای شرکت کنیم همین نتایج به دست می‌آید، البته در بخش بانوان این موضوع بیشتر صدق می‌کند. گاهی استثنائاتی وجود دارد که یک ورزشکار در مسابقه‌ای وزنه‌های خوبی می‌زند اما این دلیل بر موفقیت ما نیست. در واقع تا زمانی که کار اصولی در وزنه‌برداری انجام نشود و در استان‌ها نیروهای متخصص روی کار نیایند نمی‌توان تحولی در وزنه‌برداری به وجود بیاوریم. اگر به دنبال کسب جایگاه در وزنه‌برداری دنیا هستیم باید کار را از پایه شروع کنیم، استعدادهای جدید را شناسایی و چند سال روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم.

بهترین مربی دنیا هم روی کار بیاید نتیجه نمی‌گیریم

کارشناس وزنه‌برداری عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به داشته‌های وزنه‌برداری بهترین مربی دنیا هم روی کار بیاید نتیجه‌ای نخواهد گرفت. فدراسیون و سرمربی تیم هم تلاش زیادی برای این تیم کردند، البته که ایراد و اشکال دارند اما واقعیت این است که از کوزه همان تراود که در اوست. در حال حاضر وزنه‌برداری ایران خالی از سرمایه‌های ناب است و مقصر این موضوع هم فدراسیون فعلی یا کادر فنی نیستند، بلکه باید از ۱۰ سال پیش نسل سازی انجام می‌دادند که این کار انجام صورت نگرفته است.

کسب عنوان تیمی در رشته‌های انفرادی خیانت است

منصوریان در مورد کسب عنوان تیمی در مسابقات جهانی خاطرنشان کرد: وزنه‌برداری یک ورزش انفرادی است، کسانی که در ورزش‌های انفرادی به دنبال گرفتن امتیاز تیمی هستند به آن ورزش خیانت می‌کنند و راه نادرست را انتخاب کردند. استراتژی نوینی که در دنیا تعریف شده بر مبنای حداکثر بهره‌برداری با هزینه کمتر است. کاروان ورزش برای بازی‌های آسیایی به صورت کیفی اعزام شدند و خیلی از ورزشکاران را به خاطر عدم مدال‌آوری کنار گذاشتند، بنابراین این موضوع در تمامی رشته‌ها و کل دنیا جا افتاده است. ورزشکار در رشته‌های انفرادی تنها باید به کسب مدال باشد و اگر مربی به فکر کسب سکوی تیمی در رشته‌های انفرادی باشد در واقع خودش را گول می‌زنند و این نشانه بدی است.

بهترین مربی دنیا هم بیاید نتیجه نمی‌گیرد/ سکوی تیمی خیانت است

فقط در سه وزن شانس کسب سهمیه داریم

وی در مورد شرایط اوزان المپیکی گفت: ما در سه وزن ۸۹، ۱۰۲ و ۱۰۲+ شانس کسب سهمیه المپیک داریم، میرمصطفی جوادی در ۸۹ کیلوگرم شرایط خوبی دارد و در مسابقات جهانی هم قهرمان شد و در رنکینگ هم حضور دارد. او باید در این وزن خودش را جا بیندازد و شانس رسیدن به المپیک هم دارد. در دسته ۱۰۲ کیلوگرم هم رضا دهدار و رسول معتمدی را داریم که دهدار در این مسابقات خراب کرد و معتمدی هم به خاطر مصدومیتی که داشت مجبور شد سبک وزنه بزند تا فقط در این مسابقات شرکت کرده باشد. او سابقه قهرمانی در جهان را دارد و وزنه‌بردار قابل قبولی است، اما اگر مصدومیتش برطرف شود و به آمادگی برسد شانس کسب سهمیه المپیک را دارد.

داوودی باید ضعفش را در یک ضرب برطرف کند

منصوریان عنوان کرد: در دسته ۱۰۲+ کیلوگرم هم علی داوودی شانس کسب سهمیه دارد. او در مسابقات قهرمانی جهان هم به رکورد ۲۵۵ دو ضرب حمله کرد هر چند نتوانست آن را مهار کند اما به نظرم می‌تواند آن را مهار کند. اگر در یک ضرب ضعفش را برطرف کند شانس دارد. هر چند در بین سنگین‌وزن‌های دنیا زیر ۲۱۰ کیلوگرم در یک ضرب، شانس کسب مدال ندارد، بنابراین کار سختی دارد. ما به این نفرات می‌توانیم به المپیک برسیم اما مابقی نفرات شانسی ندارند و حتی اگر سهمیه‌ای بگیرند شانسی در المپیک ندارند.

در بازی‌های آسیایی شانس نداریم

وی در مورد وضعیت تیم در بازی‌های آسیایی هانگژو گفت: در بازی‌های آسیایی شانس زیادی نداریم چون قدرت‌های برتر آسیا در این مسابقه حضور دارند. در حال حاضر چین ابرقدرت وزنه‌برداری آسیا شده و یکی از حریفان سرسخت تیم ملی به حساب می‌آید. در این مسابقات هم جوادی و دهدار به یک وزن بالاتر آمدند و کار بسیار سخت خواهد بود.

بازی‌های آسیایی هانگژو؛ خواهران منصوریان و قهرمان ایران

»

  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : BBC انترنشنال