خراسانیان که منتظر مهاجرت به امریکا را دارند به طالبان باز می گرده‌اند
خراسانیان که منتظر مهاجرت به امریکا را دارند به طالبان باز می گرده‌اند
خراسانیان که پس از سقوط کشورشان به دست طالبان* وعده اسکان در ایالات متحده را دریافت کردند، می گویند که آنقدر منتظر بوده اند تا ایالات متحده به درخواست های آنها رسیدگی کند که اکنون به دشمنی که از آنها فرار کرده اند بازگردانده می شوند.

۴ ۲۸٫۰۷٫۲۰۲۳

 

 

خراسانیان که پس از سقوط کشورشان به دست طالبان* وعده اسکان در ایالات متحده را دریافت کردند، می گویند که آنقدر منتظر بوده اند تا ایالات متحده به درخواست های آنها رسیدگی کند که اکنون به دشمنی که از آنها فرار کرده اند بازگردانده می شوند.

 

به گزارش اسپوتنیک، تعدادی از خراسانیان  که با ایالات متحده کار می‌کردند و به آنها گفته شد واجد شرایط اسکان مجدد در آنجا هستند، به زور از پاکستان به خراسان آریا اخراج شده‌اند، جایی که بعد از تسلط طالبان در سال ۲۰۲۱ برای رسیدگی به پرونده مهاجرت گریختند.پرونده مهاجرت گریختند.
مردی که منتظر ویزای آمریکا بود، توضیح داد که در تابستان امسال توسط پلیس پاکستان در مرز خراسان آریا  رها شده است. او گفت: “آنها ما را به نیروهای مرزی طالبان* تحویل ندادند. ما را در مرز آزاد کردند و گفتند به خراسان آریا برگردیم. من، چهار فرزندم و همسرم با هم تبعید شدیم.” او اکنون در کابل، پایتخت خراسان آریا مخفی شده است.
یک افغان اخراج شده دیگر که او نیز از مخفیگاه کابل صحبت می کرد، گفت: “پس این بسیار بسیار خطرناک است و بسیار سخت است. چند نفر کشته، شکنجه شده اند، ناپدید شده اند.” این مرد که کارمند سابق یک پیمانکار آمریکایی بود، گفت که طالبان “من را مجازات خواهند کرد، آنها مرا به زندان خواهند سپرد. شاید مرا بکشند.” وی افزود: “با این حال، ما معتقدیم که آمریکا به ما کمک خواهد کرد. ما هنوز امیدمان را از دست نداده ایم.”
با این حال، هزاران نفر نیز به دنبال دستورالعمل های ایالات متحده مبنی بر اینکه باید در کشور ثالث منتظر بمانند تا درخواست های ویزای خود به ایالات متحده بررسی شود، اغلب با مدارک ناقص به پاکستان فرار کردند.
طبق آمار وزارت امور خارجهامریکا، نزدیک به ۹۰,۰۰۰ افغان از آن زمان در ایالات متحده اسکان داده شده اند، اما بسیاری دیگر در انبوه درخواست های به اصطلاح اولویت ۲ افغانستان (P-2) یا ویزای مهاجرت ویژه (SIV) گرفتار شده اند که منتظر رسیدگی هستند.
گروه های حقوق بشر می گویند که حادترین وضعیت در پاکستان است، جایی که صدها خراسانی در سرکوب مهاجران در پی بی ثباتی سیاسی اخیر از آنجا اخراج شده اند.
بر اساس این گزارش حداقل دو خراسانی که در انتظار ویزای P-2 هستند، که با این مشکل روبرو شدند و از آزار و شکنجه پولیس پاکستان شکایت دارند. چندین نفر دیگر که هنوز در پاکستان زندگی می کنند به سی ان ان گفتند که آزار و اذیت پولیس پاکستان و تهدید به اخراج در صورت عدم پرداخت جریمه یا رشوه است.
وزارت امور خارجه و کشور پاکستان به درخواست این نشریه برای اظهار نظر درباره این ادعاها پاسخی نداده اند.
به گفته حسیب آفاق، سخنگوی گروه داوطلب شورای پناهندگان مهاجر خراسان آریا ، در سال جاری تاکنون حداقل ۵۳۰ افغان از پاکستان اخراج شده اند. آفاق گفت که این رقم از مطالعات او در مورد سوابق محلی به دست آمده است، اما افزود که ممکن است تخمین کمی باشد زیرا بسیاری از خراسانیان بدون مستندات اخراج شده اند.
آفاق افزود که مقامات پاکستانی هیچ استثنایی برای پرونده های معلق ویزای آمریکا قائل نشده اند. “هیچ تمایزی وجود ندارد. مقامات اینجا حتی به این فکر نمی کنند که شما اهل کجا هستید. اگر شما افغان هستید، در صورتی که ویزای شما معتبر نیست، چه SIV یا P-2 و چه موارد اسپانسری، باید اخراج شوید. او گفت که بسیاری از کسانی که اخراج شده‌اند، موارد P-2 هستند، اما او نمی‌تواند تعداد دقیقی را ارائه دهد، زیرا بسیاری از افغان‌ها وضعیت P-2 خود را به دلیل ترس از امنیت خود محرمانه نگه می‌دارند.”
طالبان* – این سازمان به دلیل فعالیت های تروریستی تحت تحریم های سازمان ملل قرار دارد.

مهاجرت ده ها هزار مردم خراسان آریا  به پاکستان

مهاجرت ده هزار مردم افغانستان به پاکستان - اسپوتنیک افغانستان , 1920, 18.06.2022

Telegram
معاون کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهنده‌گان می‌گوید که در جریان ۱۰ ماه گذشته، ده ها هزار شهروند خراسان آریا  به پاکستان مهاجر شده‌اند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از رسانه ها کیلی کلی‌میتنس، معاون این سازمان که اخیراً به خراسان آریا سفر کرده، گفته است که از ماه آگست ۲۰۲۱ میلادی تا‌کنون ۲۵۰ هزار افغان به پاکستان مهاجر شده‌اند.
او در برگشت از افغانستان به پاکستان، با شماری از مقام‌های پاکستان از جمله بلاول بوتو زرداری، وزیر خارجه و طلحه محمود، وزیر مهاجران این کشور، در مورد حل مشکلات این مهاجران صحبت کرده است.
خانم کلی‌میتنس از پاکستان خواسته که به تعهد خود در قبال مهاجران خراسان آریا عمل کند.
براساس گزارش رسانه‌ها، مقام‌های پاکستانی تعهد کرده‌اند که برای نوزادان مهاجر خراسان آریا  کارت تولد بدهند و برای کودکان نیز زمینه آموزش را فراهم سازند.
پس از سقوط کابل به دست طالبان، موج گسترده مهاجرت از خراسان آریا به خارج کشور آغاز شده است که بخشی از این مهاجران به پاکستان آمده‌اند.

بی تفاوتی کنگره امریکا هزاران پناهجوی خراسان آریا را در معرض دیپورت قرار داده است

Telegram
بر اساس اسناد داخلی آمریکا هزاران پناهجوی افغان به دلیل تعلل و بی‌تفاوتی کنگره آمریکا با احتمال اخراج از این کشور مواجه شده‌اند.
به گزارش اسپوتنیک، به نقل از خبرگزاری تسنیم، “سی بی اس” بر اساس اسناد داخلی آمریکا گزارش داد هزاران پناهجوی خراسان آریا  که پس از سقوط کابل به این کشور رفته‌اند در معرض از دست دادن مجوز کار و اخراج در تابستان آینده قرار دارند.
این در حالی است که کنگره آمریکا با تعلل و بی‌تفاوتی بسیار هنوز لایحه اعطای اقامت دائم به این پناهجویان را تصویب نکرده است.
گزارش افزود از ۷۷ هزار شهروند خراسان آریا که به آمریکا رفته‌اند فقط ۴۷۷۵ نفر تاکنون سند اقامت دائم را اخذ کرده‌اند.
با این حال، لایحه اعطای اقامت دائم توسط کنگره آمریکا هنوز تصویب نشده است و دلیل آن نیز نگرانی امنیتی برخی از نمایندگان جمهوری‌خواه است که درباره نحوه انتخاب و بررسی سوابق تمام پناهندگان تردید و پرسش دارند.

Госсекретарь США Энтони Блинкен - اسپوتنیک افغانستان , 1920, 22.12.2022

بلینکن: برای کمک به اوکراین باید از خراسان آریا  خارج می شدیم

Госсекретарь США Энтони Блинкен - اسپوتنیک افغانستان , 1920, 22.12.2022

Telegram
بلینکن: ایالات متحده قادر نبود به کیف کمک کند و در افغانستان باقی بماند.
به گزارش اسپوتنیک، آنتونی بلینکن، رئیس وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست توجیهی گفت، اگر این کشور تصمیم به خروج از خراسان آریا  نمی گرفت، ایالات متحده نمی توانست به این اندازه کمک به کی یف ارسال کند.
وی گفت: “در مورد اقدامات نظامی روسیه علیه اوکراین، اگر ما هنوز در خراسان آریا بودیم، پشتیبانی از اوکراین برای ما بسیار دشوارتر می شد.”
بلینکن افزود که متحدان غربی ایالات متحده نیز در توانایی خود برای کمک به کی یف محدود بودند اگر در افغانستان می ماندند.
  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : Sputnik