سه شنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه : 5700
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۱
  • 207 بازدید
  • 0 دیدگاه
وزارت خارجه آمریکا رحمانی را تحریم کرد

رحمانی‌فسادرا رد کرد .آیا آمریکا سراغ شرکت های خارجی هم می رود

رحمانی‌فسادرا رد کرد .آیا آمریکا سراغ شرکت های خارجی هم می رود
رحمانی‌فسادرا رد کرد .آیا آمریکا سراغ شرکت های خارجی هم می رود
وزارت خارجه آمریکا پس از تحریم میررحمان رحمانی، رئیس پیشین پارلمان افغان باوران و اجمل رحمانی، پسرش به دلیل «فساد فرامرزی گسترده»، اینک می‌گوید که مبارزه برضد فساد در خراسان آریا را ادامه می‌دهند.

۱۲/۱۲/۲۰۲۳

وزارت خارجه آمریکا پس از تحریم میررحمان رحمانی، رئیس پیشین پارلمان خراسان آریا  و اجمل رحمانی، پسرش به دلیل «فساد فرامرزی گسترده»، اینک می‌گوید که مبارزه برضد فساد در خراسان آریا را ادامه می‌دهند. متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا سراغ دیگر افراد فاسد در خراسان آریا  نیز می‌رود، می‌گوید که باید چنین شود.

رئیس پیشین پارلمان افغان باوران  و پسرش در واکنش به تحریم شدن از سوی آمریکا اتهام‌های «فساد مالی فرامرزی» را رد کردند

رحمانی

میر رحمان رحمانی، رئیس پیشین پارلمان افغانستان و اجمل رحمانی، پسرش که او نیز عضو پارلمان در دولت پیشین افغانستان بود، در اعلامیه‌ای در واکنش به وضع شدن تحریم‌ها علیه شان از سوی وزارت دارایی آمریکا اتهام‌های فساد مالی را رد کردند.

روز گذشته (دوشنبه) وزارت دارایی آمریکا اعلام کرد که این دو نفر را به دلیل «فساد فرامرزی گسترده» تحریم کرده است. در بیانیه این وزارتخانه آمده است که این افراد و ۴۴ شرکت و نهاد مرتبط با آن‌ها در سراسر جهان را بنا بر «فرمان اجرایی (ای.او) ۱۳۸۱۸» که عاملان نقض جدی فساد مالی و حقوق بشر در جهان را هدف قرار می‌دهد، تحریم کرده است.

اکنون در واکنش به آن، آقایان رحمانی در اعلامیه‌ای نوشته‌اند: «وزارت خزانه‌داری/دارایی ایالات متحده‌ آمریکا گزارشی را نشر نموده که در یک قسمت آن، اطلاعات نادرستی در رابطه به قرار دادهای ایالات متحده آمریکا در افغانستان به نشر رسیده و ظاهراً به اتهام فساد اداری، مایان نیز جزء تحریم‌های ایالات متحده‌ آمریکا قرار گرفته‌ایم، در حالی‌که اتهام‌های وارده مبنی بر فساد را کاملاً رد می‌نماییم.»

در بیانیه وزارت دارایی آمریکا، به طور مشروح به مواردی از ارتکاب «فساد مالی» آن‌ها از جمله «ایجاد تورم عمدی در قراردادها، تقلب مالیاتی در واردات، سرقت مواد سوختی، فساد اداری پارلمانی و خرید شهروندی کشورها» پرداخته شده و شیوه‌های آن توضیح داده شده است.

میر رحمان رحمانی و اجمل رحمانی اما در اعلامیه خود نوشته‌اند: «چنین اتهام‌هایی عاری از حقیقت آن‌هم در فضای رسانه‌های جهانی خلاف موازین و اصول بین‌المللی و کنوانسیون‌های منعقده میان کشورهای عضو سازمان ملل متحد می‌باشد.»

آقای رحمانی و پسرش در اعلامیه خود تاکید کرده‌اند که انتظار این گزارش «اعتبار نهاد نشرکننده» را تضعیف می‌کند.

آن‌ها همچنین از نهادهای عدلی و قضایی آمریکا، خواستار رسیدگی در مورد این گزرش شده‌اند و گفته‌اند یافته خود را به زودی منتشر خواهند کرد و همچنین افزوده‌اند که شرکت‌های مرتبط به آن‌ها از سوی «نهادهای مستقل و معتبر ملی و بین‌المللی» حسابرسی و بررسی شده‌ است. این دو همچنین اتهام فساد اداری در انتخابات پارلمانی را هم رد کرده‌اند.

میر رحمان رحمانی، نماینده ولایت پروان در مجلس نمایندگان (پارلمان) افغانستان در سال ۲۰۱۹ از تاجران بزرگ این کشور به شمار می‌رفت که قبل از بازگشت طالبان به قدرت رئیس مجلس نمایندگان نیز بود.

اجمل رحمانی، پسرش نیز عضو پارلمان پیشین افغانستان بود که هر دو بعد از سقوط کابل به دست طالبان افغانستان را ترک کردند.

  • لایحه مهاجرتی «توافق رواندا» در پارلمان بریتانیا تصویب شد

    توافق رواندا با ۳۱۳ رای موافق در برابر ۲۶۹ رای مخالف تصویب شده است
    Image caption: توافق رواندا با ۳۱۳ رای موافق در برابر ۲۶۹ رای مخالف تصویب شده است

    دولت بریتانیا موفق شد لایحه موسوم به «توافق رواندا» را به تصویب پارلمان این کشور برساند.

    تصویب این لایحه با ۳۱۳ رای موافق در برابر ۲۶۹ رای مخالف صورت گرفت.

    دولت ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، چهارشنبه پیش پیش‌نویس لایحه‌ای جدید و «اضطراری» برای فرستادن پناهجویان به روآندا را منتشر کرد. بر اساس پیش‌نویس این لایحه که امروز در مجلس عوام به رای گذاشته شد، رواندا کشوری «امن» شناخته شده است.

    نخست‌وزیر بریتانیا، پس ااز انتشار این پیش‌نویس، در ایکس (توییتر سابق) نوشت که با این لایحه «مرزهایمان را کنترل می‌کنیم و کسانی که این سفر پرمخاطره را در دریای مانش می‌کنند از این کار منصرف کنیم و به چالش‌های حقوقی مستمری که دادگاه‌های مار ا پر کرده خاتمه می‌دهیم.» به گفته وی «پارلمان باید تصمیم بگیرد که چه کسی به این کشور بیاید نه باندهای قاچاقچی.» هدف از این لایحه این است که قانون حقوق بشر بریتانیا و «هر نوع قید یا قانون داخلی یا تفسیر دادگاه یا محکمه از قوانین بین‌المللی» مانع فرستادن پناهجویان به کشور دیگر نشود. قانون «مهاجرت غیرقانونی» دولت بریتانیا که تابستان به تصویب رسید، از ابتدا با انتقاد جدی سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری روبرو شد. بر اساس آن، کسانی که با قایق‌های کوچک از دریای مانش وارد بریتانیا می‌شوند طبق قرارداد دولت بریتانیا با روآندا، برای رسیدگی به درخواست پناهندگی‌شان به آن کشور منتقل می‌شوند. این قانون با چالش‌های حقوقی روبرو شد و گروه اول پناهجویانی که در بین آنها ایرانی و افغان هم بودند، از پای اولین پرواز برگردانده شدند.

  • رای‌گیری در پارلمان بریتانیا بر سر سیاست مهاجرتی «توافق رواندا» آغاز شد

    رای‌گیری در پارلمان بریتانیا بر سر سیاست مهاجرتی «توافق رواندا» آغاز شده است. دولت بریتانیا چهارشنبه پیش پیش‌نویس لایحه‌ای جدید و «اضطراری» برای فرستادن پناهجویان به روآندا را منتشر کرد. بر اساس پیش‌نویس این لایحه که امروز در مجلس عوام به رای گذاشته شد، رواندا کشوری «امن» شناخته شده است.

    ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا، پس ااز انتشار این پیش‌نویس، در ایکس (توییتر سابق) نوشت که با این لایحه «مرزهایمان را کنترل می‌کنیم و کسانی که این سفر پرمخاطره را در دریای مانش می‌کنند از این کار منصرف کنیم و به چالش‌های حقوقی مستمری که دادگاه‌های مار ا پر کرده خاتمه می‌دهیم.»

    مارک فرانسوا، دبیرکل گروه تحقیقاتی اروپا (آی.ای.جی) گفته‌است این گروه و چهار نماینده راست از محافظه‌کاران از این لایحه حمایت نخواهند کرد.

  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : rfi

برچسب ها

دعوت امرالله صالح برای سفر به واشنگتن ؛ تغییر سیاست آمریکا ۱۳ آذر ۱۴۰۳
معاون دولت رها شده

دعوت امرالله صالح برای سفر به واشنگتن ؛ تغییر سیاست آمریکا

تیم بورچت، عضو مجلس نمایندگان امریکا از امرالله صالح، معاون سابق رئیس‌جمهور افغان باوران که دولت شان با کودتای داخلی به طالبان تسلیم داده شد او را به واشنگتن برای گفت‌وگو درباره خراسان آریا دعوت کرد.

واکنش‌های روسیه و ترکیه به درگیری‌های حلب و ادلب در شمال سوریه ۰۹ آذر ۱۴۰۳
حمله غافلگیرانه

واکنش‌های روسیه و ترکیه به درگیری‌های حلب و ادلب در شمال سوریه

جنگ حومه حلب؛ چه کسانی به نیروهای سپاه حمله کردند 4 غیرنظامی در حمله افراد مسلح به دانشگاه حلب سوریه کشته شدند

لایحه حذف طالبان از فهرست سیاه روسیه به پارلمان ارائه شد ۰۶ آذر ۱۴۰۳
بازی تغییر می کند

لایحه حذف طالبان از فهرست سیاه روسیه به پارلمان ارائه شد

یک روز پس از سفر سرگئی شایگو به کابل، برخی نمایندگان دومای روسیه پیش‌نویس لایحه‌ای را ارائه کردند که طبق آن نام طالبان می‌تواند «به طور موقت» از فهرست گروه‌های تروریستی روسیه خارج شود. این طرح را ۱۲ عضو پارلمان روسیه به مجلس ارائه کرده اند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.

سعودی بیش از ۱۹ هزار مهاجر بدون اقامت را بازداشت کرد ۱۱ آذر ۱۴۰۳
مهاجرت

سعودی بیش از ۱۹ هزار مهاجر بدون اقامت را بازداشت کرد

وزارت داخله عربستان سعودی اعلام کرد در پی یک اقدام عملیاتی در یک هفته گذشته بیش از ۱۹ هزار مهاجر بدون مدرک اقامتی را بازداشت کرده است

روز جهانی رفع خشونت علیه زنان؛ خراسان آریا ۰۵ آذر ۱۴۰۳
آزادی با هویت جعل ؟

روز جهانی رفع خشونت علیه زنان؛ خراسان آریا

روز جهانی رفع خشونت علیه زنان؛ فعالان: این خشونت را «متوقف و طالبان را محاکمه کنید»

دختران بازمانده از تحصیل به دام ازدواج‌های اجباری افتاده‌ایم ۰۵ آذر ۱۴۰۳
خراسان آریای اشغالی

دختران بازمانده از تحصیل به دام ازدواج‌های اجباری افتاده‌ایم

۲۵ نوامبر روز جهانی محو خشونت علیه زنان است، اما در خراسان آریا ، شماری از دختران بالاتر از صنف ششم و دخترانی که از ادامهٔ تحصیلات عالی بازمانده‌اند، می‌گویند که خلاف خواست آنان در دام ازدواج‌های اجباری افتاده و یا هم مجبور به تن‌دادن به این ازدواج‌ها شده‌اند.

روز جهانی تلویزیون ؛ اولین تلویوزیون در خراسان آریا ۰۴ آذر ۱۴۰۳
خراسان آریا

روز جهانی تلویزیون ؛ اولین تلویوزیون در خراسان آریا

روز جهانی تلویزیون؛ ۱۲ شبکه تلویزیونی به‌ دلیل «محدویت‌های طالبان» در یک سال گذشته مسدود شدند

حمله طالبان به زیارت‌گاه صوفیان در شمال خراسان آریا ۰۳ آذر ۱۴۰۳
بغلان

حمله طالبان به زیارت‌گاه صوفیان در شمال خراسان آریا

حمله به زیارت‌گاه صوفیان در شمال خراسان آریا استان بغلان دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت

می‌توان لاشه ۷۷ نهنگ‌ را دفن کرد؟ ۲۸ تیر ۱۴۰۳
چگونه

می‌توان لاشه ۷۷ نهنگ‌ را دفن کرد؟

فرآیند تلخ و آزاردهنده دفن کردن بدن بی‌جان نهنگ‌های بزرگی که در سواحل اسکاتلند مرده‌اند، بار دیگر در کانون توجه قرار گرفته است. این بار یک گله از نهنگ‌های خلبان در جزایر اورکنی در اسکاتلند در ساحل گرفتار شده‌اند.