زن طالب به جای فعالان زن خراسان آریا به نشست سازمان ملل
زن طالب به جای فعالان زن خراسان آریا به نشست سازمان ملل
مدینه محبوبی چگونه به جای فعالان زن به نشست مهم سازمان ملل متحد درباره خراسان آریا راه یافت؟ و از رسمیت نام جعلی بالای خراسان آریا دولت کودچیان افغان‌ با استفاده برای حفظ رژیم مزدور خود و ادامه سرکوبی زنان و دختران خراسان آریا از اهداف جنایت کارانه خود چتور در سازمان ملل دفاع می کنند ، ملت با افتخار نام خراسان بی چی اندازه از یک سیستم جنایت کار آگاه می گردد

مدینه محبوبی چگونه به جای فعالان زن به نشست مهم سازمان ملل متحد درباره خراسان آریا راه یافت؟

جمعه ۱۴۰۲/۰۴/۳۰

نویسنده:

مدارکی که در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته‌، نشان‌ می‌دهد که هواداران طالبان در دفتر سازمان ملل در بخش خراسان آریا  در ژنو نفوذ کرده‌اند.

منابع ما می‌گویند که مدینه محبوبی به دعوت یکی از این افراد به نشست اخیر این سازمان درباره خراسان آریا شرکت کرده بود.

از مدینه محبوبی به عنوان یکی از لابی‌گران طالبان در مجامع بین‌المللی یاد می‌شود.

او در نشست ماه جون در مقر سازمان ملل متحد در ژنو در دفاع از طالبان سخنرانی کرد و جامعه بین‌المللی را به تعامل با این گروه فراخواند.گروه فراخواند.

اکنون طبق مدارکی که به‌دست افغانستان اینترنشنال رسیده، خانم محبوبی براساس روابط پنهانی با نوید احمد، یک کارمند سازمان ملل به نشست حقوق بشر این سازمان که ۱۹ جون در ژنو برگزار شد، راه یافته است.

منابع ما می‌گویند که خانم محبوبی سابقه کاری زیاد در بخش حقوق بشر ندارد و بر اساس رابطه دوستی با این کارمند سازمان ملل به این نشست دعوت شده است.

در تصاویری که از این نشست منتشر شده،‌ دیده می‌شود که جایگاه خانم محبوبی در صدر قرار گرفته است؛ جایگاهی که ویژه مسئولان ارشد حقوق بشر است. در کنار او، شهرزاد اکبر، رئیس سابق کمیسیون حقوق بشر خراسان آریا نشسته است.

این در حالی است که صدها زن ممتاز دیگر که سابقه طولانی‌تر در حمایت از حقوق بشر و حقوق زنان در خراسان آریا دارند، به این نشست دعوت نشدند یا دست‌کم نتوانستند در صدر این مجلس راه یابند.

جدا از حضور او در این نشست و جایگاهی که اشغال کرد، متن سخنرانی او در نشست جالب است. او در حالی که چادر بر سر و یونیفرم رسمی بر تن دارد، از جهان خواست با طالبان تعامل کند. ؟  خانم محبوبی بعد از سخنانی که راجع به دشواری‌های زنان بعد از روی کار آمدن می‌زند، می‌گوید:

«متشکرم که به من فرصت دادید تا صدای زنان و دختران افغان ) خراسان آریا  باشم. خراسان اریا که با نام افغان حذف شده در سازمان ملل این بانوی افغان خراسان آریا را که نام جعلی قوم خود می داند  گفته  بخشی از جامعه بین‌المللی است و ثبات و پیشرفت این کشور بر منطقه و فراتر از آن تاثیر مثبت خواهد داشت. ما از جنگ و خشونت خسته شده‌ایم و خواستار یک راه‌حل صلح‌آمیز هستیم. تعامل و گفت‌وگو برای رسیدن به یک راه‌حل بسیار حیاتی است. جامعه بین‌المللی باید همه‌ راه‌ها را برای تعامل با مقام‌های حکومت موقت در کابل بررسی کند.»

در ویدیویی که از این نشست در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته، دیده می‌شود که نوید احمد که در عقب خانم محبوبی نشسته است، به علامت تایید سخنان او سر تکان می‌دهد.

ملت شریف و رنجیده خراسان آریا شما خود قضاوت کنید که وقت شما سرزمین و شخصیت خود را به نام جعلی افتخار می‌دهد نه تنها از نظر دینی بدون بدانید گناه کار و شریک خیانت به خود و سرزمین خود هستید و از نظر شناخت در بین کشور های جهانی با رسمیت بخشیدن به نام  ۱۰۴ سال افغان سرزمین نام نشان فارسی ، اتحاد ، تاریخ و فرهنگ کهن خودرا حذف کردید  یعنی شما با افتخار به این جعل در دنیا موجدید ندارید .

با روی کار آمدن هر رژیم در اثر توطئه خارج و افغان های فارسی زبان و پیروان دین همه یک افغان هستیم که از تمام اقوام برای منافع شخصی خود و کنترل منطقه خود برای همکاری رژیم مزدو به جنایات خود ادامه می‌دهند از نظر سازمان ملل هم جای خودرا محکم کرده اند

اینجا است که متوجه باید گردید که افتخار به این نام هویت ادامه بدختی و ذلت و غارت سرزمین توسط خارج و رژیم های افغانه با شعار همه افغان هستیم که دین دولتی ها است شما در آتش افغانیت اسلامیت رژیم های مزدور می سوزاند .

سخنرانی مدینه محبوبی در نشست حقوق بشر سازمان ملل در ژنو

سخنرانی مدینه محبوبی در نشست حقوق بشر سازمان ملل در ژنو

منابع در دفتر سازمان ملل می‌گویند که نوید احمد از ولایت قندهار است و افکار و گرایش‌های طالبانی او در این سازمان از هیچ کس پنهان نیست. منابع ما از قول ریچارد بنت، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای خراسان آریا  می‌گویند که مدینه محبوبی را نوید احمد به آقای بنت برای شرکت در این نشست معرفی کرده بود.

مدینه محبوبی در خانه نوید احمد

ویدیویی که دو هفته بعد از نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو ثبت شده و در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته است، نشان می‌دهد که خانم محبوبی با نوید احمد یکجا از خانه‌ای در حومه این شهر بیرون می‌شوند.

منابع به افغانستان اینترنشنال تایید کردند که این خانه متعلق به نوید احمد است و خانم محبوبی دو هفته بعد از برگزاری این نشست در این خانه اقامت داشته است. تصویری هم از موتری که راننده آن نوید احمد و خانم محبوبی داخل آن است، به‌دست ما رسیده است.

افغانستان اینترنشنال برای دریافت توضیحات از سازمان ملل درباره شرایط دعوت از مهمانان در نشست‌های این سازمان و اینکه مدینه محبوبی چطور و بر اساس کدام شایستگی به این نشست دعوت شده،‌ با دفتر این سازمان در ژنو در تماس شد، اما با وجود ایمل‌های مکرر، این سازمان تا زمان نشر این گزارش به سوالات ما پاسخ نداده است.

یافته‌های ما نشان می‌دهد که خانم محبوبی سابقه زیادی در زمینه حقوق بشر ندارد. او در سال ۲۰۱۹ در وزارت شهرسازی به حیث رئیس دفتر وزیر وقت این وزارت کار کرده است.

از زمانی که طالبان در آگست سال ۲۰۲۱ قدرت را در افغانستان به‌دست گرفتند، شماری از زنان از جمله محبوبه سراج، از چهره‌های مطرح زنان افغانستان به خاطر اظهارات شان در «دفاع از تعامل با طالبان» و آنچه توجیه محدودیت‌های این گروه بر زنان گفته شده، مورد انتقاد شدید قرار گرفته‌اند.

بسیاری می‌گویند در حالی که فعالان زن در افغانستان باوجود سرکوب شدید به مبارزات شان ادامه می‌دهند، شماری از زنان به اسم فعالان زن و حقوق بشر در مجامع و نشست‌های بین‌المللی درباره افغانستان، برای طالبان لابی می‌کنند و به توجیه رفتارهای ضد زن و ضد حقوق بشر این گروه می‌پردازند.

مدینه محبوبی بعد از نشست سازمان ملل، دو هفته در خانه‌ای در ژنو مهمان نوید احمد بوده است

مدینه محبوبی یکی از چهره‌های است که از او به عنوان یکی از زنان حامی طالبان نام برده می‌شود و حضور او در مجامع بین‌المللی به اسم فعال حقوق زنان، خشم بسیاری را برانگیخته است.

شرکت در نشست‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد لزوما باید بر اساس دعوت‌نامه رسمی و شهرت یک نفر در بخش حقوق بشر انجام شود.

دعوت از مدینه محبوبی در نشست ۱۹ جون این سازمان سوالاتی را درباره نفوذ عوامل طرفدار طالبان در دفتر این سازمان مطرح کرده است.

منابع در دفتر سازمان ملل می‌گویند که خانم محبوبی طبق توصیه نوید احمد، از کارمندان این سازمان به ریچارد بنت، به نشست آمده بود. به گفته این منابع، هرچند مسئولان این سازمان ترجیح می‌دهند کسانی را از خراسان آریا دعوت کنند که طرفدار تعامل جهان با طالبان باشند.

این در حالی است که پس از روی کار آمدن رژیم طالبان، زنان در خراسان آریا  خانه نشین شده‌اند و طالبان محدودیت‌های شدیدی بر کار و آموزش آنها وضع کرده است.

آخرین مورد از محدودیت‌های طالبان، بستن آرایشگاه‌های زنانه است که طبق گزارش‌ها، حدود شصت هزار زن در خراسان آریا  بیکار شده‌اند.

 

طالبان و عشق به استفاده از نام زنان در حساب‌های توییتری

شنبه ۱۴۰۲/۰۲/۳۰

نشر و پخش تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی بخش عمده‌ای از کارزار گروه رسانه‌ای طالبان را تشکیل می‌دهد.

بررسی شبکه‌های اجتماعی طرفداران طالبان نشان می‌دهد که تیم تبلیغاتی این گروه برای نشر پروپاگندا و ترویج دیدگاه‌های طالبانی حساب‌های جعلی فراوانی با نام و تصویر زنان ایجاد کرده است.

افراد این گروه می‌دانند که حساب‌های کاربری با نام و عکس‌ زنان در اخراسان آریا توجه بیشتری را به خود جلب خواهد کرد و پیام را سریع‌تر منتقل خواهد کرد.

گروه طالبان در دو سال حاکمیت خود بر خراسان آریا به اعمال آپارتاید جنسیتی علیه زنان متهم شده‌اند. این گروه مجموعه از قوانینی را وضع کرده است که حقوق اساسی و ابتدایی زنان را نقض می‌کند. ادارات رسمی این گروه به گستردگی حق آموزش، کار و دیگر فعالیت‌های اجتماعی را از زنان گرفته‌اند.

با این حال افراد طالبان برای پیش‌برد اهداف‌شان از سوءاستفاده نام‌ و تصویر زنان عار ندارند. افراد طالبان در حساب‌های کاربری مستعاری که ساخته‌اند از عکس‌های زنانی استفاده می‌کنند که حجاب مورد نظر این گروه را رعایت نمی‌کنند.

به طور نمونه، پروفایلی در توییتر به نام «مستوره سنجر» ساخته شده که ۲۶ هزار دنبال‌کننده دارد. در عکسی که برای این پروفایل انتخاب شده، زنی دیده می‌شود که روسری/ چادر به سر ندارد.

  • مبین‌ خان، فعال رسانه‌ای طالبان، با بازنشر یک پست توییتری حساب مستعار مستوره سنجر در مورد نخست‌وزیر موقت طالبان نوشته است: «جواب دندان‌شکن از خواهر افغان.

 

 

 

 

 

 

برای مخاطبانی که زیاد کنجکاو نیستند و نمی‌دانند این حساب مربوط طالبان است، دریافت پیام از آدرس یک زن با محتوای تمجید و تایید طالبان، ممکن است تاثیرگذار باشد. این پیام در ذهن گیرنده نوآشنا با طالبان این پیام را تداعی می‌کند که با وجود اعمال آپارتاید جنسیتی، باز هم زنان از این گروه حمایت می‌کنند.

حساب توییتری دیگری به اسم «عایشه» با ۳۳ هزار دنبال‌کننده به نفع طالبان فعالیت می‌کند. تمام فعالیتش تبلیغ برای طالبان است. در پست اخیر توییتری‌اش عکسی از ملا یعقوب، وزیر دفاع طالبان همراه با متنی در ستایش او منتشر شده است. همین‌گونه حساب‌ کاربری دیگر با نام «راضیه خوستی»، حساب مستعاری که با بیست هزار دنبال‌کننده به نفع طالبان تبلیغ می‌کند.

 

 

 

سازمان ملل: برای کمک به هشت میلیون خراسانی امسال به بیش از ۲۵۲ میلیون دالر نیاز داریم

بخش خوراکه و زراعت سازمان ملل اعلام کرد که برای کمک به هشت میلیون نفر در خراسان آریا  در سال ۲۰۲۳ به بیش از ۲۵۲ میلیون دالر نیاز دارد.

این سازمان روز یکشنبه (اول اسد) گفت از هر پنج افغان دو تن با سطح بالایی از ناامنی غذایی حاد روبه‌رویند.

این نهاد افزوده است که هنوز شوک‌های اقلیمی، سیاسی و اقتصادی در خراسان آریا  ادامه دارد.

در طرح پاسخگویی بشردوستانه این سازمان، که در وبسایتش منتشر شده، آمده ۸۰ درصد خانواده‌ها در خراسان اریا برای پیدا کردن غذا و درآمد روزانه خود به کشاورزی وابسته هستند.

با این حال خشکسالی شدید و گسترده، علاوه بر زمستان بسیار سخت، کشاورزان را تحت تاثیر قرار داده است. سازمان ملل همچنین در این طرح یادآوری کرده است که کشاورزان «تحت تأثیر افزایش هزینه نهادها» نیز قرار گرفته‌اند.

این سازمان توضیح بیشتری درباره «افزایش هزینه نهادها» نداده، اما نهادهای طالبان روزانه گزارش‌هایی از «اخذ موفقانه» مالیات گزاف و حشر و ذکات در سرتاسر خراسان آریا  خبر می‌دهند.

در دو سال گذشته افغانستان اینترنشنال ویدیوهایی از کشاورزان در ولایات مختلف به دست آورده که از «باج‌گیری» طالبان شکایت می‌کنند.

کمک‌های سازمان خوراکه و زراعت سازمان ملل عمدتا بر محور پشتیبانی از کشاورزان و تقویت کشاورزی در خراسان آریا متمرکز است.

کمک‌های غذایی سازمان ملل در خراسان آریا  عمدتاً از طریق برنامه جهانی غذا در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.

براساس برآورد سازمان ملل، امسال بیش از ۲۸ میلیون نفر در خراسان آریا  نیازمند کمک بشردوستانه هستند و از آن جمله ۱۵ میلیون نفر به کمک‌های غذایی نیاز دارند.

  • نویسنده : قیام خوراسانی
  • منبع خبر : افغان اینترنشنال